Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 22:35

Νίκη Ανδριακού και ''ΦΩΤΙΑ'' στην παραμονή

Νίκη ανάσα που βάζει φωτιά στον όμιλο για την παραμονή στην Α΄κατηγορία πέτυχε ο Ανδριακός που επικράτησε 2-0 του Παμμηλιακού στο ΙΜ Γουλανδρής και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για παραμονή στην Α΄κατηγορία [βλ. βαθμολογία].

ZARANIS MOYTAFIS KOYKAΣε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ο Ανδριακός ήταν πιο αποτελεσματικός και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφερε να πάρει τη σημαντική νίκη.
Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς κάποια μεγάλη στιγμή, εκτός αυτή του γκολ στο 21' όπου μετά από πλαγιοκόπηση του Τσορτανιδη και σέντρα από τα αριστερά στο πίσω δοκάρι, ο Βαγγέλης Ζαννάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στην επανάληψη ο Παμμηλιακός είχε την υπεροχή και πίεσε χωρίς όμως να έχει την μεγάλη ευκαιρία. Από το 75΄και μετά οι γηπεδούχοι χτύπησαν στην κόντρα και σε μία αντεπίθεση στο 90΄κατάφεραν να σφραγίσουν τη νίκη τους. Ο πολύ καλό σήμερα Τσορτανίδης σούταρε, ο Ζούλιας απόκρουσε και ο Ψωμάς που ακολουθούσε έγραψε το τελικό 2-0.PAMMH STHN ANDRO
Το παιχνίδι μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ήταν καθαρό και χωρίς εντάσεις, όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε ένταση στην εξέδρα, που είχε τις διαφορές της με τον προπονητή του Παμμηλιακού Παύλο Δαούτη, ενώ προς το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ δύο παικτών, που έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Πλέον, όπως θα δείτε και στους πίνακες της βαθμολογίας και των υπολειπόμενων αγωνιστικών που βρίσκονται παρακάτω, θα διαπιστώσετε ότι όλα είναι ανοιχτά για την παραμονή στην κατηγορία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας του Ανδριακού Τσιάμαλος, αγωνίστηκε με μαύρο περιβραχιόνιο, αφού πρόσφατα έχασε σε τροχαίο τον αδελφικό του φίλο από την Καρδίτσα Δημήτρη Ζαρκινό.
Διαιτητής: Ζαράνης | Βοηθοί: Μοτάφης - Κουκά
Συνθέσεις
Ανδριακός (Ανύσης): Τσιάμαλος, Γαρύφαλλος, Ισλαμάι, Ψαριανός, Κρίτης, Ζαννάκης Β., Γλυνός, Νάζος, Ζαννάκης Γ. (69΄Νιτσόλας), Κουλουράς (63΄Ψωμάς), Τσορτανίδης.
Παμμηλιακός (Δαούτης): Ζούλιας, Σοσόλι (76΄Κουρέλης), Ταγκίρης, Ατανάσοφ, Σίδερης, Στεφανή (57΄Βεκοσάνι), Δρίλης, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης (87΄Μαυρογιάννης), Σάντα, Κυρίτσης.

2016-04-16 32016-04-16 4

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares