Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 12:46

Και επίσημα ο Μιχάλης στην Θύελλα

VLAVIANOS MIXALIS

Μία μέρα μετά την αποκλειστική είδηση της συμφωνίας της Θύελλας Καμαρίου με τον Κώστα Μιχάλη, η διοίκηση της ομάδας από την Σαντορίνη επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας, καθώς σήμερα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ της ομάδας, αφού ευχαρίστησε, στη συνέχεια υποσχέθηκε σκληρή δουλειά... Δείτε την ανακοίνωση της Θύελλας Καμαρίου:
Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Μιχάλη Κωνσταντίνο ο οποίος θα ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας για τη νέα σεζόν.
Ο κ. Μιχάλης διαθέτει πλούσιο και επιτυχημένο βιογραφικό μιας και έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής σε αρκετές ομάδες με μεγάλη επιτυχία. Μεταξύ αυτών είναι οι ομάδες των ΑΟΤ Αλίμου (άνοδο στην Δ’ Εθνική και κύπελλο ΕΠΣΑ), Παλαιό Φάληρο, Άρη Πετρούπολης και Αγία Ελεούσα.
Ο νέος προπονητής ομάδας μας μίλησε αποκλειστικά στο thyellakamariou.gr όπου μεταξύ άλλων τόνισε:
''Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την πρόταση συνεργασίας που μου έγινε. Ιδιαίτερα ευχαριστώ θερμά τους κ.κ. Βλαβιανό και Φουστέρη. Η ομάδα της Θύελλας Καμαρίου έχει στόχους και αυτό είναι κάτι που μου άρεσε και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να αναλάβω την ομάδα. Στόχος δικός μου αλλά και της διοίκησης είναι να φτιάξουμε ένα δυνατό και καλά οργανωμένο σύνολο το οποίο θα πρωταγωνιστήσει και θα προσφέρει καλό ποδόσφαιρο στους θεατές. Θα δουλέψουμε σκληρά προσηλωμένοι στον στόχο μας”.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας εύχεται στον νέο τεχνικό της υγεία και πολλές επιτυχίες!

Εκ του Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares