Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 22:43

Παμμηλιακός: Καλή πορεία στον Παύλο Δαούτη

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Παμμηλιακός, που έλυσε τη συνεργασία του με τον Πειραιώτη προπονητή Παύλο Δαούτη.


Η διοίκηση του Μηλέικου σωματείου εξέδωσε την ακόλουθη λυτή ανακοίνωση:
''Σας ενημερώνουμε για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή του Ανδρικού τμήματος της ομάδας μας Παύλο Δαούτη. Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον Παύλο Δαούτη για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα του Παμμηλιακού και του εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σε ότι επιλέξει να κάνει''.
Όσο αφορά το μέλλον της ομάδας, οι άνθρωποι της Μήλου θέλουν να δώσουν ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες, ώστε να υπάρξουν παιδιά που θα στελεχώσουν τον Παμμηλιακό της επόμενης μέρας.
Ο κ. Καραπετσάνης κάνει ένα σημαντικό έργο στις ακαδημίες του συλλόγου και έχει τον πρώτο λόγο όσο αφορά την επέκταση της συνεργασίας.
Από εκεί και πέρα ο αντικαταστάτης του Παύλου Δαούτη, ίσως αποτελέσει έκπληξη, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους υποψηφίους είναι φέρελπις προπονητής που διαθέτει την ίδια φιλοσοφία με την ομάδα.
Τέλος να αναφέρουμε ότι η Μήλος κινείται σε ρυθμούς Πανκυκλαδικού τις τελευταίες μέρες, καθώς ως γνωστό το Μηλέϊκο σωματείο αποτελεί ένα απότα σωματεία που κάθε χρόνο κοσμούν με την παρουσία τους την μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares