Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 17:04

Νεανικό ΔΣ στην Λάβα [παρουσίαση]

Σε σώμα συστάθηκε χθες η νέα διοίκηση της Λάβας στην πρώτη συνεδρίαση που έγινε στα γραφεία της ομάδα που εδρεύουν στο Εμπορείο.


Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με την αισιοδοξία αν περισσεύει, μία ομάδα νέων ανθρώπων, που έχουν την στήριξη ολόκληρης της τοπική κοινωνίας, συνεχίζουν στον δρόμο που χάραξε ο πρόεδρος της αναμόρφωσης του σωματείου Μάριος Γαλανός, ο οποίος συνεχίζει να είναι αρωγός στις προσπάθειες της ομάδας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Αυτό που έχει επιτύχει τα τελευταία χρόνια η Λάβα, είναι πλέον οφθαλμοφανές, αφού νέοι άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει την ομάδα και κατ επέκταση το ποδόσφαιρο της Σαντορίνης, βρίσκονται πλέον συσπειρωμένοι σε μία κοινή πορεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου στο Εμπορείο, παρών ήταν και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Εμπορείου κ. Ανδρέας Λειβαδάρος, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη στήριξη του στην προσπάθεια του νέου ΔΣ και γενικότερα του Συλλόγου.
Πάμε να δούμε τα μέλη της νέας διοίκησης, το προφίλ τους και τις θέσεις που κατέλαβαν:
Πρόεδρος: Δρόσος Χαράλαμπος (8 χρόνια στη διοίκηση, αγαπητός, έμπειρος και άνθρωπος κοινής αποδοχής από όλους).
Αντιπρόεδρος: Νομικός Μανόλης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πέρυσι σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος και φέτος θα έχει τον μεγαλύτερο ενεργό ρόλο).
Β' Αντιπρόεδρος: Αρτέμης Σιγάλας: (Γνωστός επιχειρηματίας πολλά χρόνια στην ομάδα. Ήταν ο επόμενος πρόεδρος μετά τον Μάριο Γαλανό).
Γενικός Γραμματέας: Καραντάνης Αθανάσιος (Συνεχίζει στο ίδιο πόστο, σταθερή αξία και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής).
Ειδικός Γραμματέας: Σιγάλας Μάρκος: (Λογιστής στο επάγγελμα και άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει πολλά, ειδικά στην ακαδημία, όπου θα αναλάβει ενεργό πόστο)
Ταμίας: Δρόσσος Ζήσης (Λογιστής στο επάγγελμα, με μεγάλη εμπειρία στα οργανωτικά).
Β' Ταμίας: Δρόσος Άγγελος (νέο μέλος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής).
Γενικός Αρχηγός: Στεφανάκης Γιώργος (Αποφάσισε να παίξει ποδόσφαιρο για ακόμη μία χρονιά παράλληλα με το ρόλο του στην διοίκηση. Όμως θα κάνει το βήμα του στα διοικητικά, όπου θα τον δούμε σίγουρα στο μέλλον).
Β' Γενικός Αρχηγός: Αρτέμιος Δρόσος (Επί σειρά ετών υπηρετεί το σωματείο, είτε σαν παίκτης, είτε ως διοικητικός).
Έφορος Ακαδημίας και υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων; Βάλβης Μιχάλης (Πέρυσι έβγαλε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία την οργάνωση των ακαδημιών. Σύσσωμη η διοίκηση του έδωσε το λευκό στην διαχείριση των μικρών τμημάτων, όπου αναμένεται να πέσει αρκετό βάρος.
Έφορος Υλικού και Γηπέδων: Δρόσος Αντώνης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο).
Απρόσωπος Τύπου και Εκδηλώσεων: Βαγγέλης Φουστέρης: (Νέο μέλος με μεγάλη όρεξη να προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Στο παρελθόν ασχοληθεί στις ομάδες του Πύργου και του Πανθηραϊκού).
*Όπως μας έγινε γνωστό από την διοίκηση, υπεύθυνοι για τη λειτουργία της ομάδας θα είναι ο Μανόλης Νομικός και Γιώργος Στεφανάκης, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή που θα ανακοινωθεί μέχρι τέλος της εβδομάδας και το όνομα του θα αποτελέσει είδηση.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares