Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 19:39

Ούριος άνεμος στον Πάγο... Επίσημα οι Μαραγκός - Τσομπανάς

Ένας παίκτης ''σημαία'' για τον ΑΟ Σύρου, ο Δημήτρης Μαραγκός θα αποτελέσουν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα του Πάγου μαζί με τον Κώστα Τσομπανά. Ένας παίκτης ''σημαία'' για τον ΑΟ Σύρου, ο Δημήτρης Μαραγκός θα αποτελέσουν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα του Πάγου μαζί με τον Κώστα Τσομπανά.

Θετικός είναι ο άνεμος που πνέει στο στρατόπεδο του Πάγου, όπου η έλευση του Γιάννη Τζώρτζη στην ομάδα έχει φέρει μία νέα νότα αισιοδοξίας στο στρατόπεδο των ''Κόκκινων'' της Σύρου.

Ο τεχνικός του Πάγου, κάνει το νέο βήμα στην καριέρα του και όπως φαίνεται αρκετοί πρώην συμπαίκτες του και όχι μόνο θέλουν να σταθούν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρoν τους για να αγωνιστούν με τη φανέλα του Πάγου.
Σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό παίζει και η παρουσία του Άκη Μπελεγρίνη, με την διοίκηση του Πάγου να ποντάρει πολλά στη συνεργασία δύο νέων ανθρώπων που πλέον προσφέρουν στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο από αυτό που έκαναν μέχρι χθες.

Η σωστά συγκροτημένη ομάδα της Σύρου, όλα αυτά τα χρόνια κρατά χαμηλό προφίλ και δουλεύει πάνω σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο.
Οι πρώην αρχηγός του ΑΟ Σύρου Δημήτρης Μαραγκός και ο Κώστας Τσομπανάς είναι τα δύο πρώτα νέα αποκτήματα του Πάγου και αποτελούν δύο μονάδες που αναμένεται να βοηθήσουν τη νέα τους ομάδας ώστε να βγάλει εις πέρας το δύσκολο έργο που έχει στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κυκλάδων.
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει
Ο Αθλητικός Όμιλος Πάγου απέκτησε με μεταγραφή από τον Αθλητικό Όμιλο Σύρου τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Μαραγκό και Κωνσταντίνο Τσομπανά.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Για το Δ.Σ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares