Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 11:59

Ψήφο εμπιστοσύνης σε Προμπονά ο Πανναξιακός

Μαζί και τη σεζόν 2016-2017 θα συνεχίσουν ο Πανναξιακός και ο Γιώργος Προμπονάς, καθώς ο Ναξιώτης τεχνικός τα βρήκε σε όλα και συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας της Νάξου. Μαζί και τη σεζόν 2016-2017 θα συνεχίσουν ο Πανναξιακός και ο Γιώργος Προμπονάς, καθώς ο Ναξιώτης τεχνικός τα βρήκε σε όλα και συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας της Νάξου.

Με τον Γιώργο Προμπονά στον πάγκο του θα πορευτεί και τη σεζόν 2016-2017 ο Πανναξιακός, καθώς πριν λίγο ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον Ναξιώτη τεχνικό.

Ο Γιώργος Προμπονάς τα τελευταία δύο χρόνια έχει βάλει την δική του σφραγίδα στον Πανναξιακό, κατακτώντας το Νταμπλ στις Κυκλάδες τη σεζόν 2014-2015 και φτάνοντας ένα βήμα πριν την άνοδο στη Γ΄εθνική.
Πλέον ο έμπειρος τεχνικός είναι ένα πρόσωπο που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και είναι αυτός που λαμβάνει απόλυτα την εμπιστοσύνη της διοίκησης, η οποία του έδωσε για ακόμη μία χρονιά τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας.
Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αξιόλογο προπονητή κ. Γεώργιο Προμπονά.

Η ταύτιση της φιλοσοφίας των δύο πλευρών, η άρτια επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση και η "όρεξη" για δουλειά του κ. Προμπονά, αποτελούν την βάση για την επίτευξη των στόχων μας.

Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας του ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares