Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 16:42

ΜΠΑΜ με το ''πολυεργαλείο'' Ντεκίδη η Λάβα

Μία πολύ σημαντική μονάδα προστέθηκε σήμερα στην οικογένεια της Λάβας Εμπορείου, αφού η Επιτροπή Μεταγραφών της ομάδας από τη Σαντορίνη κατάφερε να αποσπάσει το ''ναι'' του Άρη Ντεκίδη, που πέρυσι αποτελούσε μέλος της ομάδας του Πανθηραϊκού.


Η συμφωνία υπογράφηκε σήμερα το πρωί, στους χώρους του καταστήματος Εμπορίας Τροφίμων ''Τζανετής' που αποτελεί έναν από τους σημαντικούς χορηγούς της ομάδας.
Ο παίκτης υπέγραψε παρουσία των, Γιώργου Στεφανάκη και Δημήτρη Φουστέρη (Τζανετή) που αποτελούν μέλη της Επιτροπής Μεταγραφών της Λάβας.
Ο 26χρονος Άρης Ντεκίδης, πέρυσι είχε πολλές συμμετοχές με τους νταμπλούχους και θεωρείται πολυεργαλείο, αφού αγωνίζεται εξίσου εύκολα σε πολλές θέσεις.
Σίγουρα ο ύψους 1,90 ποδοσφαιριστής μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Αντώνη Καντζέλη.
Το βιογραφικό του Ντεκίδη είναι πολύ πλούσιο, με παραστάσεις από όλες τις κατηγορίες, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Δάφνη Π. Φαλήρου, Αγ. Δημήτριο, Αστ. Τρίπολης, Καλαμάτα, ΠΑΟ Ρουφ, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, ΑΟ Γλυφάδας , Π. Φάληρο και πρόσφατα στον Πανθηραϊκό.
Αμέσως μετά την υπογραφή του στην Λάβα, ο υψηλόσωμος παίκτης δήλωσε αποκλειστικά στο sportcyclades.gr: ''Είμαι πολύ ικανοποιημένος και εύχομαι να πραγματοποιήσουμε τους όποιους στόχους έχει θέσει η διοίκηση και εύχομαι υγεία σε όλους. Επίσης θέλω να τονίσω ότι στη συμφωνία μου με την Λάβα σημαντικό ρόλο έπαιξε στο πως με πλησίασαν οι άνθρωποι της ομάδας''.

Η ανακοίνωση

Συνέχεια των μετεγγραφών ανακοινώνουμε την απόκτηση του μεςο επιθετικού ύψους 1.90  Άρη Ντεκίδη οπου αγωνιζόταν την περσινή χρονια στην ομάδα του Πανθηραικου την οποία διοίκηση και πρόεδρο ευχαριςτουμε ακομη μια φορα για την άψογη συνεργασια μας .
Τον καλός ορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια χρονια γεμάτη υγεία και επιτυχίες .
Τελος ευχαριςτουμε και εναν απο τους μεγάλους μας χορηγούς τις τροφοδοσίες τροφίμων ΤΖΑΝΕΤΗΣ.

NTEKIDIS PARAGONTES

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares