Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 16:09

Επιστροφή Τζιόβα και επίσημα στην Άνω Μερά

SANTORINAIOS TZIOVAS

Η απόλυτη επιβεβαίωση στις πληροφορίες που είχαμε δημοσιεύσει πριν λίγες ημέρες και αφορούσαν την επιστροφή του Νίκου Τζιόβα στον πάγκο της Άνω Μεράς.
Πριν λίγο η ομάδα της Μυκόνου με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με τον Σερραίο τεχνικό, που βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Νίκο Σαντοριναίο, επισημοποιώντας την επιστροφή του τεχνικού που στο παρελθόν έχει κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων και την άνοδο στη Δ΄Εθνική με την ομάδα που υπηρέτησε ως προπονητής επί εννέα (9) συνεχόμενα χρόνια.
Πλέον μετά την επιστροφή Τζιόβα στην Άνω Μερά δρομολογούνται και τα μεταγραφικά της ομάδας, όπου τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις.
Η ανακοίνωση
Μετά από πολύωρες συζητήσεις με πολλούς υποψήφιους προπονητές καταλήξαμε ότι ο Νίκος Τζιόβας είναι πιο κοντά στους στόχους και την φιλοσοφία της ομάδας μας. Η διοίκηση και οι παίκτες του ΑΣ Άνω Μεράς καλωσορίζουμε τον Νίκο και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιστροφή του στην ομάδα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.
''Νίκο καλώς ήλθες στο σπίτι σου!''
Το ΔΣ του ΑΣ Άνω Μεράς

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares