Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 11:42

Ο Ανδρέας Βαζαίος στο Καμάρι

Ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας Βαγγέλης Φουστέρης παρουσίασε τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό Ανδρέα Βαζαίο Ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας Βαγγέλης Φουστέρης παρουσίασε τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό Ανδρέα Βαζαίο

Σε μία σημαντική μεταγραφή ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή προχώρησε πριν λίγο η Θύελλα Καμαρίου που ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού Ανδρέα Βαζαίου που μέχρι πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Πανθηραϊκού.

 Ουσιαστικά ο 20χρονος, ύψους 1,85, Ανδρέας Βαζαίος ανήκει από τον Ιανουάριο στη Θύελλα, όμως δεν είχε συμμετοχές αφού εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βαζαίος έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο από τον Καρτεράδο.

Από εκεί και πέρα η Θύελλα ετοιμάζεται για αρκετές ακόμη ανακοινώσεις, μερικές εκ των οποίων θα κάνουν αίσθηση, αφού όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν η ομάδα της Σαντορίνης έχει κινηθεί με μυστικότητα, κάνοντας ουσιαστικές κινήσεις.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον μεσοαμυντικό Βαζαίο Ανδρέα.

Ο 20χρονος παίχτης αποκτήθηκε τον Ιανουάριο με τη μορφή μεταγραφής από την ομάδα του Πανθηραϊκού Α.Ο. και στη συνέχεια εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Καρτεράδου Α.Ο.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει τον Ανδρέα στις τάξεις της ομάδας μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares