Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 19:47

Ο Αγγελακάς το μεγάλο ''μπαμ'' της Θύελλας

Τελικά ότι δεν κάναμε εμείς σεβόμενοι κάποιους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν την πληροφορία της μεγάλης μεταγραφής της Θύελλας Καμαρίου, το έκαναν ορθώς οι συνάδελφοι του serresgoal.gr, οι οποίοι αποκάλυψαν το όνομα του μεγάλου επιθετικού που κατηφορίζει στο ''νησί του ηφαιστείου'' για λογαριασμός της πολύ φιλόδοξης και δυνατής για φέτος Θύελλας.

Πρόκειται λοιπόν για τον 34χρονο με τη μεγάλη καριέρα και ''αστέρα'' της περιοχής του Θοδωρή Αγγελακά,  που τα δυο τελευταία χρόνια βρίσκεται στην ελίτ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Αγγέλακας είναι ταυτισμένος με τον τίτλο ''πρώτος σκόρερ'' καθώς το 2014-15, στη νεοσύστατη τότε Επίλεκτη της ΕΠΣ Σερρών σημείωσε 22 γκολ (13 στην καν. περίοδο + 9 στα Play Off), ενώ στην περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε (2015-16) σημείωσε 44 γκολ.

Ο Αγγελακάς έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Πανσερραϊκό. Στη Football League το 2013-14 έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Εθνικού Γαζώρου, στη Γ΄ Εθνική με τη Δόξα Δράμας και στη Δ΄Εθνική αγωνίσθηκε με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και ΑΕ Χρυσού.

Στην πολύχρονη καριέρα του είχε πολλές επιτυχίες, αφού έχει αναδειχθεί 6 φορές Πρωταθλητής και 4 φορές Κυπελλούχος Σερρών. Με τον Εθνικό Γαζώρου έχει στεφθεί πρωταθλητής στη Δ΄ Εθνική, όντας πρώτος σκόρερ και τις τρεις χρονιές με συνολικά 66 γκολ, αλλά και στην Football League 2, πετυχαίνοντας την άνοδο με την ομάδα των Σερρών.

Με πληροφορίες από το serresgoal.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares