Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 22:51

Φέτος μπορεί να είναι η χρονιά μας [pics-vid]

Με το σύνθημα ''Πάμε δυνατά, οργανωμένα και με χαμηλούς τόνους'' ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του ΑΟ Σύρου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα γνωστού Ξενοδοχείου της Ερμούπολης, παρουσία του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Γιώργου Μαραγκού, της Περιφερειακής Συμβούλου κυρίας. Χριστιάννας Πάπιτση, του Προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένου Φρέρη, όπως και του πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργο Βακόνδιου.

Συντονίστρια της παρουσίασης ήταν η Ειδική Γραμματέας κυρία Έλενα Καρίγιαννη, η οποία ήταν άψογη στο ''ντεμπούτο'' της μπροστά στις κάμερες, συντονίζοντας πολύ ωραία την συζήτηση.

''Καταδικασμένος'' να κυνηγάει την πρωτιά ο ΑΟΣ στοχεύει και πάλι ψηλά φέτος σύμφωνα με τον Πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο που είχε το πλάι του το σύνολο του ΔΣ. Ο ισχυρός Άνδρας του ΑΟ Σύρου πήρε πάνω του μεγάλο μέρος της περσινής αποτυχίας, ενώ παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν.

Αφού τοποθετήθηκαν οι διοικούντες του ΑΟ Σύρου και μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων προσκεκλημένων, παρουσιάστηκαν το προπονητικό τιμ και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Ρούσσος, ήθελε από την αρχή στο πλάι του τον Μάκη Βαρθαλίτη, με τον οποίο είχαν άψογη συνεργασία στη 'μαγική χρονιά'' του Αίαντα Σύρου, ενώ σχετικά με τις μεταγραφές τόνισε ότι αποκτήθηκε ότι σχεδόν ζήτησε στις εισηγήσεις του.

 Από εκεί και πέρα ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Ξανθάκης τόνισε ότι θα πρέπει η ομάδα να δουλέψει σοβαρά και σκληρά για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ από την πλευρά του και το πόστο που θα υπηρετήσει επισήμανε ότι θα κρατήσει σκληρή στάση προκειμένου όλα να λειτουργήσουν όπως πρέπει.

Μία από τις ωραίες στιγμές της βραδιάς ήταν η αναφορά στην επιστροφή του Πέτρου Ραουζαίου, όπου ο Αντιπρόεδρος του ΑΟ Σύρου τόνισε ότι ακόμη και στα καλύτερα σπίτια υπάρχουν ''διαζύγια'' και ''επανασυνδέσεις''.

Η είδηση της βραδιάς βγήκε σε ερώτηση του sportcyclades.gr σχετικά με το πλάνο για τις ακαδημίες, όπου ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι αναζητείται ο τρόπος που θα μπορεί να υπάρξει ''Γάμος'' με τον Αίαντα Σύρου και σε αυτό το επίπεδο.

Δείτε το βίντεο από τη ζωντανή σύνδεση που υπήρξε μέσω της σελίδας μας στο fb (σε επόμενη ανάρτηση θα δείτε ολόκληρο το βίντεο)

Φωτογραφίες 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares