Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 20:45

Με (7) κινήσεις ο Πανναξιακός, κοντά και οΤσουκαλάς

Οι Σκούπρας, Πολυκρέτης, Ιωαννίδης και η οριστική επιστροφή του Βιλαντώνη, είναι οι πρώτες κινήσεις που έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τον Πανναξιακό, που εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρώσει τς μεταγραφές της νέας σεζόν, καθώς ετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη βδομάδα.

Όσο αφορά τους παίκτες που πρόκειται να αποκτηθούν, η ομάδα της Νάξου έχει έρθει σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία από Football league και Γ΄Εθνική, ενώ γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει ακόμη μία προσθήκη για ν κλείσει το ρόστερ.

Το θέμα που παραμένει ανοικτό είναι αυτό των τερματοφυλάκων, όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μπορεί να υπάρξει έκπληξη με την μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Τσουκαλά. Ο Μεσολογγίτης γκολκίπερ έχει συζητήσει με την ομάδα της Νάξου και αναμένονται οι τελικές αποφάσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή των Ανυφαντάκη και Ρόβα, με τον πρώτο να έχει συζητήσει με την διοίκηση και τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε αναμονή για νέο ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση ο Πανναξιακός θα κάνει συνολικά περίπου επτά (7) μεταγραφικές κινήσεις, πράγμα που τον καθιστά ισχυρό για τη νέα σεζόν.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares