Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 21:39

Πάτησε χορτάρι ο Πανναξιακός [pics-vid]

Με όρεξη για δουλειά και ένα ρόστερ γεμάτο νέα πρόσωπα ξεκίνησε την σήμερα την προετοιμασία του ο Πανναξιακός, με αφετηρία το ΔΑΚ Νάξου.

Ο Γιώργος Προμπονάς και οι παίκτες του είχαν την πρώτη χαλαρή γνωριμία, που συνοδεύτηκε από ένα ελαφρύ πρόγραμμα ασκήσεων. Από αύριο ο Πανναξιακός μπαίνει στα βαθιά στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου, όπου θα προπονείται μέχρι να τακτοποιηθούν οι ώρες προπόνησης στο ΔΑΚ.

Νέα πρόσωπα

Η ευκαιρία από τον Γιώργο Προμπονά σε πολλά παιδιά από την ακαδημία του Πανναξιακού δόθηκε ήδη με το καλημέρα με τη συμμετοχή στην προετοιμασία αρκετών νεαρών παικτών που μέχρι πέρυσι μετείχαν στην ομάδα Κ17 του Πανναξιακού. Από εκεί και πέρα στην σημερινή πρώτη είχαμε, ως νέες παρουσίες τους Μανόλη Πολυκρέτη, Κώστα Σκούπρα και Γιάννη Τσουκαλά που θεωρούνται μεγάλες και σημαντικές επιστροφές, ενώ ο ήδη γνωστός από την παρουσίαση του από τον σύλλογο Σπύρος Ιωαννίδης, συνοδεύτηκε από ακόμη έναν νέο παίκτη, τον πολύπειρο με πολλές συμμετοχές σε μεγαλύτερες κατηγορίες, Θοδωρή Ιασωνίδη. Το παρόν, χωρίς να προπονηθεί έδωσε και ο υψηλόσωμος Κυριάκος Πολυκρέτης, ο οποίος πολύ πιθανόν θα επιστρέψει από τον ΠΑΣ Νάξου.

Η διοίκηση της ομάδας της Νάξου έκανε μεθοδικές κινήσεις αποκτώντας παίκτες σε θέσεις τις οποίες χρειαζόταν λύσεις, αφήνοντας πάντως ανοικτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Δείτε ένα μικρό βίντεο και φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares