Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 23:27

Θέαμα και γκολ στη Μύκονο [pics]

Ο Α.Ο. Μυκόνου και ο Α.Ο. Σύρου παρά τις πολλές απουσίες έδειξαν στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι ότι πραγματικά είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν έξι (6) γκολ και θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο της Άνω Μεράς .

Οι Μυκονιάτες εμφανώς βελτιωμένοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, όμως η ομάδα της Σύρου ισοφάρισε στο τέλος με τον Ραμπαβίλα.

Ο Α.Ο. Σύρου κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 8ο λεπτό μετά, καθώς μετά από φάουλ του Μίρτσιαν ο Κουκούλης θα τσιμπήσει τη μπάλα και θα κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

Οι Συριανοί έκαναν δύο τα τέρματα τους 22΄ όπου μετά από μια ωραία πάσα του Μίρτσιαν ο Κουκούλης εκμεταλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Δεληγιώργου κάνοντας έτσι το 0-2.

Οι Μυκονιάτες μείωσαν στο 34’ με τον Σερέπα ο οποίος σκοραρε με πλασέ μετά τη πολύ καλή σέντρα του Παπαδόπουλου. Με τον ίδιο σκόρερ στο 67’ ο Α.Ο. Μυκόνου ισοφάρισε σε 2-2, μετά από ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Οι δύο ομάδες λίγο πριν το τέλος του ματς βρέθηκαν απο μία φορά η καθεμία στην άσπρη βούλα έπειτα από υποδείξεις πέναλτι του κ. Αρμακόλα και ετσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-3 με σκόρερ τον Σερέπα για τον Α.Ο. Μυκόνου και τον Ραμπαβίλα για τον Α.Ο. Σύρου.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για έναν ακόμη φιλικό αγώνα που πιθανότατα θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στη Σύρο.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Αρμακόλας, Υφαντίδης και Κουκά

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Δεληγιώργος, Τόμπρος, Μπαλής, Ράγια Χ., Παπαδόπουλος, Μπαμπακάρ, Αμπαδίνης, Πανέτας, Σερέπας, Χιλάι, Μουλίδης,

Αγωνίστηκαν και οι:  Ξένος, Βερώνης Κ., Βερώνης Μ., Τριανταφύλης, Χαράλαμπος, Όλσι, Μπομπάι

Α.Ο. Σύρου (Ρούσος): Βαμβακούρης, Μπαλόπιτας, Κωτσαρής, Αργυρός, Μπάλας, Μανουδάκης, Κώτσης, Μουράι, Κουκούλη, Μίρτσιαν, Χαλκιάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Πρίντεζης, Φραγκιάς, Μαυράκης, Ραμπαβίλας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares