Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 10:11

Στο «κυνήγι» των βαθμών Θύελλα και ΑΟ Σύρου

Ζευγάρι με υψηλούς στόχους και απαιτήσεις τίθεται αντιμέτωπο την πρώτη αγωνιστική, την Κυριακή 2/10 στις 11.00 στο γήπεδο Καμαρίου, οπού η Θύελλα θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Σύρου των Ρούσσου - Βαρθαλίτη.

THIRA VOLCANO

Το συγκεκριμένο ματς είναι αυτό που θα κεντρίσει όλα τα βλέμματα τη Κυριακή σε ότι αφορά τη πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλές βλέψεις για τη φετινή σεζόν και καμία από της δύο δε θέλει να έχει απώλεια βαθμών ενόψει της δύσκολης συνέχειας που πρόκειται να έχουν στη πορεία τους.

Ο προπονητής της Θύλλας Κ. Μιχάλης σίγουρα θα προσπάθησε να επαναφέρει κλίμα ηρεμίας και συγκέντρωσης στους παίκτες του και βλέπει το εναρκτήριο ντέρμπι σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία αναστροφής της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του.

Ζητούμενο να φανούν στο γήπεδο οι αγωνιστικές αρετές της ομάδας και να κυνηγήσει τους στόχους της. Ο ΑΟ Σύρου με καλή προετοιμασία και πολλά για την εποχή ματς στα πόδια του, δείχνει έτοιμος και το δίδυμο Γ. Ρούσσου - Μ. Βαρθαλίτη δεν θα αφήσει κανέναν να σκέπτεται αρνητικά για το ματς ακόμη και σε μία δύσκολη έδρα. Πολύ σημαντικό βαθμολογικά είναι το παιχνίδι έστω και αν πρόκειται για την πρώτη αγωνιστική.

Διαιτητές θα είναι οι Γ. Ζαράνης, Α. Μουτάφης, Γ. Δρόσος.

THIRA EKO LYGNOS Makrosteno

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares