Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 20:00

Πρεμιέρα με "Διπλό" και ανατροπή ο Πάγος

Με νίκη ξεκίνησε ο Α.Ο. Πάγου το φετινό πρωτάθλημα απέναντι στη Σύρο 2002, καθώς ανατρέποντας το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου σε 1-2 πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Οι δύο ομάδες φάνηκαν ανέτοιμες καθώς έγινε ένα πολύ κακό παιχνίδι, χωρίς ρυθμό και χωρίς πολλές φάσεις για γκολ, με την ομάδα του κ. Βουτσίνου να έχει τα παράπονα της για ένα πέναλτι που θεωρεί ότι δεν δόθηκε υπέρ της από τον κ. Καλόγερα.

Το ματς ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία στο 9' για τον Παγο με σουτ του Φωτεινιά το οποίο κατέληξε άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα ακόμα ένα σουτ για τον Α.Ο. Πάγου με τον Μπαλόπιτα αυτή τη φορά και με διπλή προσπάθεια έσωσε ο τερματοφύλακας της Σύρου 2002.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς την ομάδα της Σύρου 2002 με τον Κονδύλα να προσπαθεί να περάσει τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα ο οποίος κατάφερε και έσωσε την ομάδα του από το γκολ.

Τελικά η ομάδα του Φωκά κατάφερε να προηγηθεί στο 23΄ με σκόρερ τον Κονδύλα. Στη συνέχεια η ομάδα του Βουτσίνου και πιο συγκεκριμένα στο 38' έχασαν διπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουν με Βαβουράκη και Τρόκα, όμως οι αμυντικοί της Σύρου 2002 έβγαλαν πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πιο δυνατά ο Πάγος ο οποίος ισοφάρισε στο 51΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργυρού.

Η ομάδα του Πάγου έχασε και άλλη μία ευκαιρία με τον Παράβαλο, όμως ο Μαρουδιάς έδιωξε με υπερένταση. Και στο 82΄τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Μπαλόπιτα με 1-2 και τη πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς τους κ.κ. Ρούσσο και Βαρθαλίτη

Συνθέσεις

Σύρος 2002 (Φωκάς): Μαρουδιάς Θ., Βοπόπουλος, Μαρουδιας Ν., Δαλέζιος, Ανδρεαδακης, Συργιάννης, Λελάι Κ., Λελάι Μ. (75' Καραμολέγκος), Σαγκινετος (63' Φώσκολος), Κονδύλας, Ζερβάκης (84' Χριστόπουλος)

Α.Ο. Πάγου (Βουτσίνος): Πρίντεζης, Μαυράκης. Αργυρός, Βαβουράκης, Φραγκίσκος (75' Δεσινιώτης), Μπαλοπήτας. Φωτεινιάς (46' Παπούδης) Τρόκα (58' Ρούσσος Κ.), Παράβαλος Ρούσσος Κ. Πρίντεζης Μ. (90' Ρούσσος Α.)

Το livescore του αγώνα

 

 

Ηβαθμολογία

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares