Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 19:43

Πρώτη εμφάνιση μπροστά στον κόσμο του

Μουράι και Κώτσης πανηγυρίζουν σε περσινό παιχνίδι.... Το ίδιο θέλουν να κάνουν και την Κυριακή κόντρα στο Φιλώτι Μουράι και Κώτσης πανηγυρίζουν σε περσινό παιχνίδι.... Το ίδιο θέλουν να κάνουν και την Κυριακή κόντρα στο Φιλώτι

Ο Α.Ο. Σύρου έκανε το ιδανικότερο ξεκίνημα, αφού επικράτησε της Θύελλας Καμαρίου στην Σαντορίνη με 0-2 και μπήκε στο πρωτάθλημα με το... δεξί.

SYROS_FOSKOLOS.jpgΗ ομάδα των Ρούσσου - Βαρθαλίτη έδειξε από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος πως δεν... αστειεύεται και θέλει να υλοποιήσει τους αρχικούς στόχους που όπως κάθε χρόνο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Γ΄Εθνική.

Η ομάδα της Σύρου στο εκτός έδρας ματς με την Θύελλα έδειξε χαρακτήρα και ταυτόχρονα έδειξε πως γνωρίζει πλέον να παίρνει θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα. Η Θύελλα είναι από τα σωματεία που κι αυτή έχει υψηλούς στόχους και δύσκολα τα αντίπαλα σωματεία θα περάσουν από την Σαντορίνη. Ο Α.Ο. Σύρου πήρε το μέγιστο και η νίκη αυτή μπορεί στο τέλος να φανεί κάτι παραπάνω από πολύτιμη.

NAXOS_CAPOUTSINOS_CAFE.jpgΠλέον ο ΑΟ Σύρου θέλει το 2 στα 2 και την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 το μεσημέρι θα φιλοξενήσει τον ΑΜΣ Φιλωτίου, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα έχουν στόχο τη νίκη.

Οι Συριανοί έχουν την ψυχολογία, αλλά και ταυτόχρονα την ποιότητα να φτάσουν στο τρίποντο.

Από την άλλη πλευρά το Φιλώτι έρχεται μετά από ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού έχασε στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου με 0-3 από την Άνω Μερά. Ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και οι παίκτες του έχουν δουλέψει καλά μέσα στην εβδομάδα και γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή ή όχι του Μιχάλη Ευριπιώτη, ο οποίος πλέον ανήκει στον ορεινό σωματείο.

NAXOS_XOVOLI.jpgΤο ματς σίγουρα είναι ενδιαφέρον και οι φίλοι που θα βρεθούν να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τον Α.Ο. Σύρου - τα δύο επίσημα ματς της σεζόν τα έχει δώσει εκτός έδρας - από κοντά αναμένεται να παρακολουθήσουν έναν ενδιαφέρον αγώνα.

Αγωνιστικά προβλήματα κυρίως για τους Συριανούς δεν υπάρχουν, αφού ο Γιώργος Ρούσσος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, μιας και στο παιχνίδι με το Φιλώτι επιστρέφει και ο Κώτσης .

Διαιτητής θα είναι ο κ. Βακόνδιος με βοηθούς τους κ.κ. Μουτάφης και Νομικός.

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares