Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 22:20

«Ζόρι» με τον Πάγο... 3 στα 3 για τον ΑΟ Σύρου

Από κακό έως κάκιστο μπορεί να χαρακτηριστεί από από πλευράς θεάματος το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής μεταξύ του Πάγου και του ΑΟ Σύρου, που βρήκε νικητές τους τυπικά φιλοξενούμενους με 1-2.

Η ομάδα των Ρούσσου - Βαρθαλίτη, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα, κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στο παιχνίδι, ενώ στο τέλος του αγώνα η τύχη του έκλεισε το μάτι σε δοκάρι που είχε ο Πάγος, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το 54' έπαιζε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη στον Σαμιωτάκη.

Ο ΑΟ Σύρου ήταν σχετικά καλύτερος, όμως τα βρήκε σκούρα απέναντι σε έναν Πάγο, ο οποίος δήλωσε το βροντερό παρών, κοιτώντας κατάματα το φαβορί του πρωταθλήματος, που είναι η μοναδική ομάδα στις Κυκλάδες που έχει το απόλυτο 3 στα 3, έχοντας παράλληλα την καλύτερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα.

Το φλας του αγώνα

47’ με το... καλημέρα ο Μανουδάκης είχε μεγάλη ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ξιάρχου.

49’ ο Κώτσης έπειτα την ωραία συνεργασία που είχε με τον Μαυράκη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πάγου και έβαλε και πάλι σε θέση... οδηγού την ομάδα του.

54’ ο κ. Βακόνδιος έδειξε την κόκκινη κάρτα του Σαμιωτάκη σε μαρκάρισμα του Ραμπαβίλα έξω από την μεγάλη περιοχή.

63’ άουτ πέρασε το σουτ του Μίρτσα. 65’ ο Ξιάρχος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ το τεχνικό σουτ του Παναγιώτη Ραμπαβίλα.

71’ ο Μουράι στάθηκε άτυχος στο σουτ που επιχείρησε καθώς είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Ξιάρχο και ο Α.Ο. Σύρου έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη.

83’ η μπάλα πέρασε άουτ στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουράι από τα αριστερά της επίθεσης του Α.Ο. Σύρου.

86’ ο Πάγος έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει στα ίσα για δεύτερη φορά το ματς και να πάρει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα, καθώς ο Σταμούλης μετά από μία σέντρα – σουτ είδε τη μπάλα να περνά πάνω από τον Βαμβακούρη, αλλά να σταματά το δεξί κάθετό δοκάρι του τέρματος του Α.Ο. Σύρου.

90’ στα χέρια του Βαμβακούρη η μπάλα έπειτα το φάουλ που εκτέλεσε ο Δημήτρης Μαραγκός.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Βακόνδιος, Νομικός και Καλόγερας

Α.Ο. Πάγου (Γιάννης Τζώρτζης): Ξιάρχος, Ζαφείρας, Αργυρός, Σαμιωτάκης, Μαραγκός, Παλαιολόγος (87’ Δαλέζιος), Π. Πρίντεζης, Τρόκα, Παράβαλος, Πάπιτσης, Μ. Πρίντεζης (73’ Σταμούλης).

Α.Ο. Σύρου (Γιώργος Ρούσσος): Βαμβακούρης, Μαραγκός, Κώτσαρης, Μπαλόπιτας (58’ Μουράι), Αργυρός, Μανουδάκης, Χούρος (46’ Μαυράκης), Κουκούλης (46’ Κώτσης), Λούσσας, Ραμπαβίλας Μίρτσα.

Η βαθμολογία Τώρα

2016-10-15_2.jpg

Το Live Score του αγώνα

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares