Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 21:02

Στον Πανναξιακό το ντέρμπι [pics]

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ο Πανναξιακός πήρε τη νίκη με 1-0 και το τρίποντο απέναντι στην Άνω Μερά και παρέμεινε σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πλέον ο Πανναξιακός είναι μόνος δεύτερος με 7 βαθμούς, ακλουθώντας κατά πόδας τον ΑΟ Σύρου που έχει το απόλυτο με 9 βαθμούς. Η επόμενη αγωνιστική είναι καθοριστική, καθώς ο ΑΟ Σύρου υποδέχεται τον Πανναξιακό.

Ο αγώνας

Με τον δυνατό άνεμο που έπνεε στο ΔΑΚ Νάξου να είναι κυρίαρχο στοιχείο στον αγώνα, επηρεάζοντας τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, η ομάδα του Γιώργου Προμπονά, ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη και επικράτησε χάρη στο  γκολ που πέτυχε ο Λίκα στο 58’.

Ανούσιο

Το πρώτο μέρος ήταν εντελώς ανούσιο, απογοητεύοντας τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του ΔΑΚ Νάξου, όπου έδωσαν το παρών και περίπου 2ο φίλοι της Μυκονιάτικης ομάδας.

Μοναδική υποψία φάσης ένα σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 41’ από τον Γιόγιο, το οποίο κατέληξε λίγο άουτ.

Ανέβασε στροφές

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε στο ίδιο μοτίβο, με τον Πανναξιακό να φαίνεται όμως ότι ελέγχει καλύτερα το παιχνίδι.

Η φάση του γκολ που θα συζητηθεί αρκετά ήρθε στο 58’, όπου ο Σκούπρας έκανε μία διαγώνια πάσα στην πλάτη της άμυνας και ενώ η μπάλα δεν είχε καταλήξει σε κάποιον παίκτη η κα. Ψαρρά σήκωσε την σημαία της για οφσάιντ στον  Κόλα, ο οποίος  ήταν πιο μπροστά από τους αμυντικούς, όμως άφησε την μπάλα να περάσει, με τον κ. Ζαράνη να παίρνει την φάση πάνω του και να λέει παίζεται, αλλά κάποιους από τους αμυντικούς της Άνω Μεράς να έχουν σταματήσει, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε σφύριγμα.

Στη συνέχεια ο Λίκα έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους  πανηγυρισμούς των γηπεδούχων και διαμαρτυριών των φιλοξενούμενων.  Το βίντεο του αγώνα θα μας διαφωτίσει σχετικά με τη φάση.

Μπορούσε και άλλο

Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός με τον αέρα του 1-0 είχε τον έλεγχο του αγώνα απέναντι στην Άνω Μερά που έδειχνε εγκλωβισμένη απέναντι στην καλοστημένη και αποτελεσματική άμυνα του Πανναξιακού.

Μάλιστα η ομάδα της Νάξου θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη αν οι Βαθρακοκοίλης και Κόλα στο 83’ νικούσαν τον Καρανάσο που τους είπε διπλό «Όχι», ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κόλα σούταρε, αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ της Άνω Μεράς.

Ξεχώρισαν

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, υπήρξαν και κάποιοι παίκτες που ξεχώρισαν. Οι μικροί του Πανναξιακού, Μπίνχι και Καπίρης παίρνουν άριστα, όπως άριστα παίρνει και η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Γιώργου Προμπονά που πραγματικά εκμηδένισε τους κινδύνους.

Όσο αφορά τους φιοξενούμενους, σίγουρα ο Νίκος Τζιόβας θα έχει πολύ δουλειά μέσα στην εβδομάδα, καθώς είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο που όμως θα πρέπει να δουλέψει ομαδικά για να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται. Οι Κολιόπουλος, Κουτσούκος και Καρφαρίδας διασώθηκαν για την Άνω Μερά.

Διαιτησία

Σε γενικές γραμμές ο κ. Ζαράνης τα πήγε καλά, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν αμφισβητούμενες φάσεις, όπως αυτή του γκολ, στην οποία η Άνω Μερά φωνάζει, ενώ υπήρξαν και δύο φάσεις, όπου ο Πανναξιακός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή των Λίκα και Βαθρακοκοίλη. Νομίζουμε ότι η κάμερα θα τον δικαιώσει.

Από εκεί και πέρα είναι άδικο να καταδικάσουμε την πολύ άξια κυρία Ψαρρά για μία βιαστική απόφαση, αφού θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι πολύ ικανή και το έχει αποδείξει σε πολλά παιχνίδια.

Τέλος ο κ. Νεοκοσμίδης για ακόμη έναν αγώνα δεν είχε λάθη στις αποφάσεις του.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Λίκα (90’ Χαμηλοθώρης), Κουφόπουλος, Ιασωνίδης (60΄Βαθρακοκοίλης), Σέμε, Κόλα, Βιλαντώνης (87’ Παπανικολάου), Σκούπρας, Ιωαννιδης, Καπίρης, Μπίνχι

Αναπληρωματικοί: Πολυκρέτης, Ανεβλαβής, Καρούσης, Βασιλάκης.

Άνω Μερά (Τζιόβας): Κουτσούκος, Αβράμης, Κεραμιδάς, Θεοχάρης, Καρφαρίδας, Αραπίτσας (88’ Καρανίκας), Παστελόπουλος (85΄Δήμα Μ.), Μήτσικας, Γιόγιος, Κολιόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Μπουχάτζ, Κοντιζάς, Τζάβρας, Δήμας Π., Σιούμουλης.

Το Live Score του αγώνα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares