Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 18:32

«Κέρδισε» τον Βλαβιανό η Λάβα

Σε ακόμη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε πριν λίγο η Λάβα, καθώς με αστραπιαίες και συντονισμένες ενέργειες η ομάδα της Σαντορίνης απέσπασε το ''Ναι'' του ταλαντούχου Μηνά Βλαβιανό, ο οποίος χθες αποχώρησε από τον Πανθηραϊκό.

Ο 19χρονος βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας, όπου και φωτογραφήθηκε με τα μέλη της επιτροπής μεταγραφών κ.κ. Γιώργο Στεφανάκη και Δημήτρη Φουστέρη (Τζανετή), όπως και με τον υπεύθυνο και προπονητή των ακαδημιών της Λάβας κ. Αλέξη Κωνσταντόπουλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κωνσταντόπουλός έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, αφού κατά κάποιο τρόπο αποτελεί τον ποδοσφαιρικό μέντορα του Μηνά Βλαβιανού, αφού είναι ο προπονητής που εμπιστεύτηκε με στον Πανθηραϊκό και του είχε δώσει πολλά λεπτά συμμετοχής σε επίσημους αγώνες.

Πλέον κάποιος μπορεί να πει με ασφάλεια ότι, η ομάδα της Σαντορίνης είναι η πρωταθλήτρια ομάδα στην Α' κατηγορία σε επίπεδο μεταγραφών, όπου πραγματικά έχει χαθεί το μέτρημα.

Πάντως όπως τονίζουν άνθρωποι της ομάδας, ο στόχος δεν αλλάζει και αυτός δεν είναι άλλος από μάι καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares