Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 20:27

Πρώτο τρίποντο με ανατροπή για το Φιλώτι [pics]

Με ολική ανατροπή κόντρα στον Πάγο, ο ΑΜΣ Φιλωτίου με κορυφαίο τον Μπονιάκο, κατάφερε να ανατρέψει το 0-2 σε 3-2 και να πάρει τον πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΟ Πάγου προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Παράβαλος στο 6' και στο 12'.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μπονιάκος στο 24'. Οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν την απόφαση του κ. Βακόνδιου, ενώ και το Φιλώτι από την πλευρά του διαμαρτύρεται για ένα γκολ που δεν μέτρησε αφού δεν είναι ξεκάθαρο εάν πέρασε η όχι η μπάλα τη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Φιλώτι ισοφάρισε γρήγορα με τον Νταή  στο 50'.

Οι φιλοξενούμενοι του Πάγου από το 70' και μετά είχαν καλύτερες ευκαιρίες για γκολ, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Στο τέλος της αναμέτρησης  ο Μπονιάκος, είχε άλλη άποψη σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα, στερώντας τον βαθμό της ισοπαλίας από την ομάδα της Σύρου, καθώς στο 90' πέτυχε το τελικό 3-2.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι για όλα τα αποτελέσματα, αλλά το Φιλώτι ήταν η ομάδα που στο τέλος έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βακόνδιος με βοηθούς τους Νεοκοσμίδη και Καλόγερα.

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Μουστάκης Γ (49ο Μακρυμανώλης), Βερεσόγλου, Ρεγγινίδης, Μεμλίκα (48ο Σαντέ), Μπονιάκος, Ζούλης, Ευριπιώτης, Νταής, Κοττάκης, Εζεμπαέγκου (63ο Σκοπελίτης).

Αναπληρωματικοί: Μπόσκου, Βασιλάκης, Λιόφαγος, Βλασερός

Α.Ο. Πάγου (Τζώρτζης): Ξιάρχος, Ζαφείρας, Αργυρός, Σταμούλης, Μαραγκός, Παλαιολόγος, Πρίντεζης Π., Τρόκα (82ο Ρούσσος Ν.), Παράβαλος (76οΠρελορέντζος), Πάπιτσης, Πρίντεζης Μ. (65ο Ρούσσος Κ)

Αναπληρωματικοί: Νάβικ, Νικητίδης, Ρούσσος Ι., Δεσανιώτης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares