Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 23:31

Παρελθόν ο Αγγελακάς, έρχεται ο αντικαταστάτης

Παρελθόν από το δυναμικό της Θύελλας Καμαρίου αποτελεί από σήμερα ο Θεόδωρος Αγγελακάς που είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Θύελλας ο στράικερ θα επιστρέψει την πατρίδα του τις Σέρρες, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Ο Αγγελακάς ήρθε με τις καλύτερες περγαμηνές στη Θύελλα, όπου έχει πετύχει μόλις τέσσερα τέρματα, πράγμα που από μόνο του δείχνει ότι δεν εγκλιματίστηκε πλήρως.

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η Θύελλα δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη εξετάζει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης, πράγμα που θα ξεκαθαρίσει την Δευτέρα, όπου δυο παίκτες φτάνουν στη Σαντορίνη για να περάσουν δοκιμαστικά και αν ικανοποιήσουν να υπογραψουν στη Θυελλα Καμαριου, που θέλει να μείνει ανταγωνιστική μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αγγελακά Θεόδωρο ο οποίος λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων επιστρέφει στις Σέρρες.

Ευχαριστούμε πολύ τον Θεόδωρο για την άψογη και αψεγάδιαστη επαγγελματικά συνεργασία μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του.

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

aggelakas.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares