×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 00:48

H ''Dream Team'' της Λάβας...

Κάλλιστα θα μπορούσαν να ήταν η καλύτερη τριάδα τερματοφυλάκων στις Κυκλάδες αν αγωνιζόταν σε διαφορετικές ομάδες, όμως η παρουσία τους στη Λάβα Εμπορείου του κάνει σίγουρα τριάδα «Dream Team» γκολκίπερ που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στο δυναμικό της.

Ο λόγος για τους Μιχάλη Ανυφαντάκη, Γιάννη Τσουκαλά και Γιώργο Καλαμάτα, οι οποίοι είναι όλα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου για τους «Εμποριανούς».

Η κοινή παρουσία τους συνοδεύεται από πολύ καλό κλίμα στις προπονήσεις πράγμα που μαρτυρά και η φωτογραφία του άρθρου, με τους Ανυφαντάκη και Τσουκαλά να αγκαλιάζουν τον Γενικό Αρχηγό Δημήτρη Φουστέρη, ο οποίος σε συνεργασία με τα μέλη της διοίκησης, σαν μία γροθιά,  έχουν καταφέρει να χτίσουν μία ομάδα πάνω σε γερές βάσεις που θα μπορέσει να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια.

Παρακάτω ο Γιώργος Καλαμάτας, ο οποίος μετά τη Θύελλα,ανήκει στη Λάβα και προετοιμάζεται εντατικά προκειμένου να βρεθεί σε αγωνιστική ετοιμότητα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

KALAMATAS FANELA

Φυσικά δε ξεχνάμε τον τέταρτο γκολκίπερ της Λάβας, το Καραμολέγκο, ο οποίος έχει πολλά να κερδίσει από τη συνύπαρξη του μα την εμπειρότατη τριάδα.

Θα πρέπει να τονίσουμε για ακόμη μία φορά την καθοριστική  συμβολή του αρχηγού Απόλλωνα Κολιούση σε όλο αυτό που έχει πετύχει η Λάβα, καθώς δεν είναι μόνο η αγωνιστική του παρουσία, αλλά και η προσωπικότητα που φέρνει καλό κλίμα στο συγκρότημα του Αντώνη Κατζέλη.

KALAMATAS KOLIOUSIS TZANETIS

Φυσικά και οι μεταγραφές των Ανυφαντάκη, Τσουκαλά και Καλαμάτα έχουν αποκαλυφθεί όπως πάντα πρώτα από το sportcyclades.gr, μ τη διοίκηση της Λάβας να δίνει σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες που είδατε.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares