×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 18:11

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Πανναξιακός και ΑΟ Σύρου [pics - vids]

Ισόπαλο με 1-1 αναδείχθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον ΑΟ Σύρου στο ΔΑΚ Νάξου, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της αγωνιστικής.

Syros foskolosΉθελαν και οι δύο την νίκη

Μία αναμέτρηση που τα είχε όλα. Ένα ματς που εξ αρχής ήταν αμφίρροπο, ανεξαρτήτως της βαθμολογικής κατάταξης των δύο ομάδων μέχρι στιγμής. Ο ΑΟ Σύρου έπρεπε με τον «αέρα» του πρωτοπόρου να αποδείξει, σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, ότι δίκαια βρίσκεται ένα βήμα πριν την άνοδο, ενώ ο Πανναξιακός που έπαιζε κυρίως για το γόητρο, να δώσει να καταλάβουν οι αντίπαλοί του, ότι η φανέλα είναι.. βαριά, ακόμα και στις περιπτώσεις που ο σύλλογος δεν διανύει την καλύτερη σεζόν του.

Σημαντική στήριξη του κόσμου

Οι φίλοι του Πανναξιακού περίμεναν αυτή την αναμέτρηση εδώ και ημέρες. Τόσο οι ανακοινώσεις που αναρτήθηκαν, όσο και η προϊστορία των δύο ομάδων - μεταξύ τους -, άναψαν τα αίματα. Οι ένθερμοι οπαδοί του Πανναξιακού, αλλά και ο απλός κόσμος του νησιού, έδωσε βροντερό παρών σε αυτή την «μονομαχία», δίνοντας τον δικό του ρυθμό από τις εξέδρες, ενώ τα καπνογόνα και τα συνθήματα καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δημιούργησαν πολύ ωραία και αθλητική ατμόσφαιρα.

Ο αγώνας

Σίγουρα με την λήξη του αγώνα, λίγοι θα θυμούνται την έκβασή του, καθώς ποιοτικά η αναμέτρηση δεν ήταν η αναμενόμενη. Το πάθος και η ένταση του αγώνα δεν επέτρεψε να λυθούν τα πόδια των 22 ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να καταγραφούν και λιγοστές φάσεις.

Στο πρώτο μέρος ο Πανναξιακός είχε μια ελαφρά κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να απειλεί ουσιαστικά τον Βαμβακούρη. Παιχνίδι κέντρου πιο πολύ, οι ομάδες έδωσαν το μεγαλύτερο βάρος στα μετόπισθεν, περιμένοντας το λάθος του αντιπάλου, ώστε να βγει κάποια κόντρα.

Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους καταγράφεται στο 17ο λεπτό, όταν ο Ραμπαβίλας βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Πανναξιακού, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Οι Συριανοί από εκείνο το σημείο και μετά έδειξαν να ισορροπούν το παιχνίδι, ενώ στο 30’ λίγο έλειψε να πάρουν και κεφάλι στο σκορ, όταν από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μύρτσα ο Βασιλάκης με υπερένταση αποσόβησε το γκολ.

Ο Πανναξιακός ωστόσο απάντησε στις ευκαιρίες. Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ο Σταματίου βρέθηκε τετ α τετ με τον Βαμβακούρη, αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον Συριανό γκολκίπερ.

NAXOS NIKAS GIPSINA

Ανέβασαν στροφές στην επανάληψη

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, με τις δύο ομάδες να είναι πιο ορεξάτες. Ο ΑΟ Σύρου με κύριο εκφραστή τον Ραμπαβίλα, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων, έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, όταν ο ίδιος σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Λούσσα, αλλά ο τελευταίος με ένα άτσαλο σουτ, έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ, σπαταλώντας ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για τους Συριανούς. Ίδιο σκηνικό και στο 69’ πάλι με εκφραστή τον Ραμπαβίλα ο οποίος βρέθηκε σε απόσταση βολής από τον τερματοφύλακα του Πανναξιακού, αλλά ο Βασιλάκης έδωσε για ακόμη μια φορά την λύση για τους Ναξιώτες, κατεβάζοντας τα ρολά εκ νέου.

Και ενώ ο ΑΟ Σύρου φαινόταν πιο ενεργητικός με τους παίκτες του Πανναξιακού να ψάχνουν την ευκαιρία να βγουν στην κόντρα, ήρθε το πολυπόθητο τέρμα από τους γηπεδούχους από τον Πολυκρέτη, στέλνοντας στον 7ο ουρανό τους φίλους της ομάδας του.

Ο Πολυκρέτης ο οποίος σημειωτέον πραγματοποίησε πολύ μεγάλη εμφάνιση με την ομάδα του, βρέθηκε έξω από την περιοχή του ΑΟ Σύρου στο 81ο λεπτό του ματς και με φοβερή εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαμβακούρη, κάνοντας το 1-0.

Ο ΑΟ Σύρου με την πλάτη στον τοίχο στην συνέχεια, πίεσε για την ισοφάριση και το κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η μπάλα μετά από ένα μπέρδεμα μέσα στην περιοχή του Πανναξιακού έφτασε στον Μύρτσα στο ύψος της μικρής περιοχής και αυτός με την σειρά του δεν δυσκολεύτηκε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, διαμορφώνοντας το 1-1, όπου έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

MVP της αναμέτρησης από το Sportcyclades.gr

Σίγουρα με την σημερινή του εμφάνιση έδειξε ότι ξέρει πολλά κιλά μπάλα. Μέσα στις περισσότερες φάσεις του αγώνα, οδηγούσε τους γηπεδούχους "μαεστρικά" προς την αντίπαλη εστία. Ο λόγος για τον Πολυκρέτη, ο οποίος σαφώς και με την επίτευξη του τέρματος με πολύ ωραίο σουτ, δεν θα μπορούσε να μην ανακηρυχθεί MVP του παιχνιδιού, σύμφωνα με την συντακτική μας ομάδα.

THIRA ENIGMA

Διαιτησία

Καλή η διαιτησία του κ. Ζαράνη και των βοηθών του Ψαρρά και Νεοκοσμίδη.

Οι Συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ (Προμπονάς): Βσιλάκης, Λίκα, Κάκο, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Σέμε, Βιλαντώνης, Κωτσαρής, Σταματίου, Πολυκρέτης, Βαθρακοκοίλης

Αναπληρωματικοί: Πολυκρέτης, Χίντρι, Ανεβλαβής, Περιστεράκης, Χαμηλοθώρης, Στρατούρης, Ντάσιος

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Ρούσσος – Βαρθαλίτης): Βαμβακούρης, Ρούσσος, Τσορτανίδης, Μαραγκός, Αργυρός, Μανουδάκης, Κώτσης, Μουράϊ, Λούσσας, Ραμπαβίλας, Μύρτσα

Αναπληρωματικοί: Μπάμπακαρ, Ζενελ, Κατσούλης, Συριανός, Χουρος, Μαυράκης.  

16422261_977978955635210_7221592212471123944_o.jpg

16422224_977977832301989_6270354577924715973_o.jpg

16463212_977978228968616_1569167717725730301_o.jpg

Βίντεο από την Live Μετάδοση στο Facebook του Sportcyclades.gr

Θυμηθείτε εδώ το LIVE SCORE της αναμέτρησης:

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares