Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 10:01

«Σκάλωσε» απέναντι στον ψυχομένο Πάγο

Βαθμολογική απώλεια εκτός προγράμματος είχε η Θύελλα στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Πάγο, με το 0-0 να της στερεί το πολύτιμο τρίποντο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ομάδα του Κώστα Μιχάλη παρόλο που ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς «μπλόκαρε» απέναντι στον ψυχωμένο και καλοστημένο Πάγο του Γιάννη Τζώρτζη που έπαιζε για 40 λεπτά περίπου με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Φραγκιά στο 48'.

Παράπονα

Η Θύελλα πάντως δεν έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις για τις διαιτητικές αποφάσεις από τη Σύρο, καθώς υπάρχουν παράπονα για τις αποφάσεις της τριάδας, των Βακόνδιου, Ρούσσου και Βαρθαλίτη, με αποκορύφωμα τη φάση του 71' όπου ο Ερρίκος σούταρε και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαραγκού, με τον ''άρχοντα'' της αναμέτρησης να λέει παίζετε.

Οι άνθρωποι της ομάδας φωνάζουν για συγκεκριμένες φάσεις, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν κάθε προσπάθεια κοβόταν εν τη γενέσει της.

Μάλιστα ο Γενικός Αρχηγός της Θύελλας Καμαρίου, κ. Κωνσταντίνος Ρούσσος, σε επικοινωνία που είχαμε καυτηρίασε την απόδοση των δύο βοηθών, λέγοντας:

«Δε θα ήθελα να σταθώ σε συγκεκριμένες αποφάσεις, γιατί αυτές που αδικηθήκαμε από τους δύο βοηθούς και το διαιτητή στο χθεσινό παιχνίδι είναι πάρα πολλές. Απορώ πως τους ορίζουν αυτούς τους ανθρώπους. Χαρακτηριστικό του χθεσινού αγώνα η υπόδειξη του κ. Βαρθαλίτη, ο οποίο στο 2ο ημίχρονο σηκώνει τη σημαία του για παράβαση οφσάιντ, χωρίς καν να υπάρχει παίκτης μας στη συγκεκριμένη φάση. Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να σέβονται τη ταλαιπωρία των ομάδων»

Ο Αγώνας

Πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Ζορμπάνο που είχε διατελέσει μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων και έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.

Όπως είπαμε η Θύελλα πήρε τα ηνία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, με τον Πάγο όμως να φαίνεται καλά διαβασμένος και προσανατολισμένος σε ένα αμυντικό σχήμα προσπάθησε να αναχαιτίσει τις όποιες επιθετικές προσπάθειες μιας ομάδας που από τη φύση της είναι επιθετική.

Στο πρώτο μέρος, η Θύελλα με κύριο εμπνευστή τον Ερρίκο είχε 2-3 καλές στιγμές να προηγηθεί, ενώ από την πλευρά του ο Πάγος είχε μία καλή ευκαιρία με τον Μουλίδη.

Κορυφαία στιγμή του πρώτο μέρους ήταν η φάση του 20', όπου ο Ερρίκος με δυνατό σουτ σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Πρίντεζη.

Στην επανάληψη και με τη γρήγορη αποβολή (48') του χαλκιά, η Θύελλα κυριάρχησε απόλυτα, χωρίς όμως να δημιουργεί τις μεγάλες φάσεις. Προς το τέλος της αναμέτρησης και ενώ η πίεση είχε ενταθεί, οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για χέρι – πέναλτι του Μαραγκού στο 71', ενώ προς το τέλος Φίλων και Αρβανίτης χάνουν δύο μοναδικές ευκαιρίες για το γκολ που τελικά δεν ήρθε, με το 0-0 να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτητής: Βακόνδιος | Βοηθοί: Ρούσσος Ι. - Βαρθαλίτης

ΑΟ Πάγου (Τζώρτζης): Πρίντεζης , Φραγκιάς, Αργυρός, Σαμιωτάκης, Μαραγκός, Σταμούλης, Ρούσσος Κ. (85' Ρούσσος Μ.), Μπαλόπητας, Μαυράκης (52' Τρόκα), Μουλίδης, Πρίντεζης Μάρκος ( 87' Παπουδής).

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός (58' Σπανός), Μπρίτσα, Μαντούσης (58' Σάμπα), Δημητρακόπουλος (69' Μπαλλής), Φίλων, Ερρίκος, Σέχου, Αρβανίτης, Δαβίλας, Βλαβιανός

Το Live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares