Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 23:57

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Πάρου

Τη γεύση της νίκης μετά από αρκετό καιρό γεύτηκε ο ΑΟ Πάρου απόψε στο γήπεδο της Παροικιάς, όπου επικράτησε με 1-0 επί του αξιόμαχου Φιλωτίου.

Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες και είναι περίεργο που σημειώθηκε  ένα μόνο γκολ.

Οι ομάδες έπαιξαν ελεύθερα, ανοικτά οι τακτικές πήγαν περίπατο με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι χώροι και να χαθούν αρκετές ευκαιρίες. 

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μόλις στο 7' ο Γιαννούλης, που με τις εκτελέσεις του στα στημένα δημιούργησε πολλά προβλήματα, βρήκε ξεμαρκάριστο τον Σένκα που σκόραρε με ωραία πλασαριστή κεφαλιά, ανοίγοντας το σκορ στον αγώνα.

Στο 23΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι από προσπάθεια του Αρκουλή και από το 30΄και μετά το Φιλώτι ανέβηκε και δημιούργησε τις δικές του φάσεις.

Στο 28΄ ο Περιάλης μόλις απέτυχε σε κοντινή κεφαλιά και στο 32΄ο Μπονιάκος από εξαιρετική θέση είδε το σουτ που έκανε να κοντράρεται σωτήρια από τον Σαρρή Κ.Π και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 34΄ο Τετάου έσωσε σε σουτ του Ευριπιώτη, μεσολάβησε στο 41' μία κεφαλιά του Τσόκα πάλι από εκτέλεση του Γιαννούλη, που μόνος του από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ και στο 44΄ φάουλ του Μπονιάκου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τετάου , νέα κεφαλιά του Ευριπιώτη πάλι ο γκολκίπερ έσωσε και στην συνέχεια η μπάλα βρέθηκε στα δίκτυα του, όμως είχε προηγηθεί εμφανές φάουλ πάνω του από δύο παίκτες.

Ο ΑΟ Πάρου προσπάθησε να κτυπήσει στο πρώτο μέρος με την ταχύτητα του Αρκουλή, αλλά 4-5 φορές υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ  χωρίς να φαίνονται όλες οι υποδείξεις σωστές.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Δυνατά μπήκαν οι ομάδες με επιθετικές βλέψεις και στο 53΄ έχασαν από μία καλή ευκαιρία.

Πρώτα ο Μπονιάκος με περίτεχνο τρόπο απέφυγε δύο αντιπάλους και την τελευταία στιγμή έδιωξε η άμυνα και στην αντεπίθεση ο Τσόκα εντελώς μόνος του πλάσαρε άουτ.

Στο 66΄ο Τριανταφυλλίδης αστόχησε ελάχιστα και στο 73΄το Φιλώτι έχασε την τελευταία του ευκαιρία στο ματς.

Η επιμονή του Ευριπιώτη ανάγκασε τον Τετάου να διώξει με τα πόδια πάνω στον Ζούλη που από το ύψος της περιοχής πλάσαρε λίγο άουτ και ενώ το τέρμα ήταν κενό.Μέχρι το τέλος δύο φορές ο ΑΟ Πάρου πλησίασε στο δεύτερο γκολ.

Στο 75΄ο Αρκουλής αστόχησε σε κενό τέρμα μετά από λάθος της άμυνας και στο 77΄ο Ξένος έδιωξε δύσκολα σουτ του Κ.Σαρρή.

Διαιτήτευσαν οι Μουτάφης , Β. Ρούσσος και Μαργαρίτη, που βρέθηκαν σε μέτρια μέρα και δεν βοήθησαν το παιχνίδι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

ΑΟ Πάρου (Τριανατφυλλάκος): Τετάου, Σαρρής Κ.Π., Πρίνα ( 76΄Σαρρής Κ.), Σωτηρόπουλος, Τσόκα ( 88΄Φραντζής), Τσούκε, Αρκουλής, Γιαννούλης, Σένκα, Τριανταφυλλίδης, Κληρονόμος ( 89΄Καραφυλλάκης).

Αναπληρωματικοί: Δόγκας, Βασιλάρης, Νταουτλάρι, Κούτσα.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Σαντέ, Ρεγγινίδης, Μεμλίκα ( 65΄Λιόφαγος), Μπονιάκος, Ζούλης, Ευριπιώτης, Νταής, Κοττάκης, Περιάλης( 87΄Μπόσκου), Καράι ( 46΄Μακκρυμανώλης).

Αναπληρωματικοί: Βλασερός, Βασιλάκης

Η βαθμολογία

a1.jpg

Το Live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares