Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 19:59

''Χ'' στη Μύκονο και ένας πόντος ίσον τίτλος για τον ΑΟ Σύρου [pics]

Κόντρα στο πολύ δυνατό άνεμο και τον πολύ καλό Α.Ο. Μυκόνου, ο ΑΟ Σύρου  κατάφερε να φύγει από το "Νησί των ανέμων" με τον βαθμό της ισοπαλίας με (1-1) και πλέον να χρειάζεται ένα βαθμό στα επόμενα δύο ματς με Λάβα και Άνω Μερά προκειμένου να στεφθεί πρωταθλητής Κυκλάδων.

Οι γηπεδούχοι, που ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι κατάφεραν να προηγηθούν, με τον ΑΟ Σύρου να ισοφαρίζει στην εκπνοή του πρώτου μέρους και τις δύο ομάδες, μετά από ένα ανοικτό παιχνίδι να διεκδικούν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό.

 Το ματς

Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα σέντρα μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ραμπαβίλας πέτειχε το γκολ το όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον Παπά.  Στο 5' ο Ραμπαβίλας μετά από σέντρα βρέθηκε στο 2ο δοκάρι αλλά δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 14' οι Συριανοί έφτασαν πολύ κοντά για να προηγηθούν με τον Κατσούλη να εκτελεί φάουλ και τον Παπά να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση.  Μετά από απομάκρυνση των αμυντικών του Α.Ο. Μυκόνου, ο Μπομπάι με τον Σερέπα συνεργάζονται με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ. Επικίνδυνα στην περιοχή των Συριανών ο Χιλάι στο 26΄ όμως κόβει σωτήρια ο Μαραγκός.

Και στο 27' μίλησε ο... "Μπμπέτο", μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξανδρόπουλου οι αμυντικοί του Α.Ο. Σύρου προσπάθησαν να διώξουν όμως ο Σερέπας κάνοντας ένα πολύ καλό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχή έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Χιλάι έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει όταν κέρδισε τη μπάλα στη περιοχή μετά από λάθος του Μαραγκού, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Συριανού. Ο Μίρτσα στο 39' εκτελεί κόρνερ και με υπερένταση διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Μυκόνου. 

Στο 47' ο Κώτσης κέρδισε την μπάλα μετά από κόντρες ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στα πρώτα 5 λεπτά του 2ου ημιχρόνου ο Ραμπαβίλας θα δοκιμάσει το πόδι λίγο πιο κάτω από το κέντρο και με υπερένταση σε κόρνερ ο Παπάς. Ένα πολύ καλό σούτ από τον Ράγια  το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ένα σουτ από τον Χιλάι στο 81' από πολύ καλό σημείο το οποίο κατέληξε άουτ.

Πλέον η ομάδα της Σύρου χρειάζεται ένα βαθμό προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια Κυκλάδων και να γιορτάσει την άνοδο στη Γ' Εθνική μετά από πολλά χρόνια. Ο Α.Ο. Μυκόνου από την άλλη θα αγωνιστεί στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος για το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία, ενώ έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αγγέλου με βοηθούς τους κ.κ. Καλορογιάννη και Υφαντίδη

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παπάς, Μύρτινας, Ράγια Ρ. (86' Αμπαδίνης), Τόμπρος, Μπάλλης, Ράγια Χ., Βαρουξής (76' Τσαμασλίδης), Σερέπας, Χιλάι, Αλεξανδρόπουλος, Μπομπάι

Α.Ο. Σύρου (Ρούσσος): Συριανός, Ρούσσος, Κατσούλης, Μαραγκός, Αργυρός, Μανουδάκης, Κώτσι (87' Κουκούλης), Μουράι (71' Χούρος), Ζενελι, Ραμπαβίλας, Μίρτσα (85' Μπάμπακαρ)

Φωτογραφίες 

Βαθμολογία 

2017-03-12_8.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares