Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 17:21

«Διπλό» με ανατροπή για το Πάγο στη Πάρο

Την ήττα γνώρισε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι ο ΑΟ Πάρου από τον Πάγο, χάνοντας με 1-2 αν και βρέθηκε να προηγείται. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο με λιγοστές φάσεις, στην επανάληψη το ματς άνοιξε και στο τελευταίο κομμάτι του απέκτησε δραματικό χαρακτήρα, μιας και όλα τα γκολ μπήκαν μετά το 72ο λεπτό.

17407627_10211640383461025_2069310251_o.jpg

Πρώτο μέρος

Οι ομάδες δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους. Ήθελαν μεν και οι δύο την νίκη, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν ευκαιρίες. Ελάχιστες απειλές δημιουργήθηκαν και αυτές από ατομικές προσπάθειες κυρίως του Αρκουλή και του Μουλίδη. Ο Πάγος πιο καλά οργανωμένος στο κέντρο, είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του, όμως του έλειπε η τελική πάσα για να πατήσει περιοχή. Από την άλλη το πρόβλημα για τον ΑΟ Πάρου ήταν πως δεν μπορούσε να μεταβεί με ορθόδοξο τρόπο στην επίθεση ενώ δεν επικοινωνούσαν και οι γραμμές του.

Στην επανάληψη έγιναν όλα

Πολλές επιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο.. μύριζαν γκολ. Οι παίκτες του ΑΟ Πάρου ανέβασαν την απόδοσή τους, μετά και από τις φωνές του κ.Τριανταφυλλάκου στα αποδυτήρια, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να δείχνουν ότι πιστεύουν σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Στο 63΄οι γηπεδούχοι φώναξαν για ανατροπή στην περιοχή του Πάγου, ωστόσο ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, φάνηκε να παίρνει καθαρά τη μπάλα.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 66ο λεπτό, έγινε ένα χέρι στα όρια της περιοχής των Παριανών. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Βακόνδιος, αφού συμβουλεύτηκε και τον βοηθό του, που ήταν κοντά στην φάση, έδειξε φάουλ εκτός περιοχής.  Στην εκτέλεση του ο Τρόκα με κεφαλιά αστόχησε αμαρκάριστος, χάνοντας έτσι σπουδαία ευκαιρία. 

Αμέσως μετά σε παρόμοιες φάσεις η άμυνα των γηπεδούχων δεν μάρκαρε σωστά ενώ οι επικίνδυνες κεφαλιές του Παράβαλου στο 67' και του Τρόκα στο 69', βρέθηκαν στην αγκαλιά του Τετάου. Οι αμυντικοί δεν πήραν το μήνυμα και λίγο αργότερα το πλήρωσαν.

Μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου

Με τις εσωτερικές αλλαγές των γηπεδούχων και την προώθηση των Γιαννούλη και Φραντζεσκάκη, ο ΑΟΠ απέκτησε δημιουργία και στο 72' άνοιξε το σκορ. Ο Φραντζεσκάκης γύρισε από τα πλάγια ο Κ.Σαρρής έπιασε μια κεφαλιά, η μπάλα πήγε στον Γιαννούλη ο οποίος βρήκε συρτά τον Κληρονόμο και αυτός με τη σειρά του, δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του. Στο 74' και 78' ο ΑΟ Πάρου λίγο έλειψε να "κλειδώσει" το ματς χάνοντας εκ νέου δύο μεγάλες ευκαιρίες. Η πρώτη με τον Αρκουλή σε κάθετη του Γιαννούλη, έσπασε το οφσάιντ, ωστόσο δεν τελείωσε σωστά την φάση ενώ στη συνέχεια ο Κ. Σαρρής μόνος του, καθυστέρησε, με το πλασέ του να κοντράρει και να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού και να καταλήγει κόρνερ.

Στα ίσια το ματς

Ο Πάγος έμεινε στο παιχνίδι και έπαιξε τα ρέστα του. Απείλησε στο 80΄με το γύρισμα του Παράβαλου από την γραμμή του άουτ,  όμως ο Τσούκε έδιωξε σε πλάγιο ενώ στην δυνατή εκτέλεση του Μαραγκού ο Παράβαλος ανενόχλητος με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 82΄το ίδιο σκηνικό πάλι από πλάγιο, αλλά η κεφαλιά του Τρόκα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι! Στο 85΄ο Γιαννούλης δεν πιάνει την κεφαλιά όπως ήθελε σε κενή εστία ενώ στο 88' νέες διαμαρτυρίες για πέναλτι. Η μπάλα κατεβαίνοντας σε έναν όμιλο παικτών βρήκε σε ένα χέρι, αλλά ο κ. Βακόνδιος ήταν δίπλα στην φάση και κατηγορηματικός αποφάσισε πως δεν υπήρχε καμία παράβαση. Στο  88΄κρίθηκε ο αγώνας. Ο Μουλίδης βγήκε αριστερά από όμορφη κάθετη πάσα που δέχθηκε και την γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Παράβαλο ο οποίος έγραψε το τελικό 1-2.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Βακόνδιος, Μουτάφης και Καλορογιάννης με σωστές αποφάσεις.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Τετάου, Σαρρής Κ.Π., Πρίνα ( 68' Σκιαδάς), Σωτηρόπουλος, Τσόκα ( 55΄Σαρρής Κ.), Τσούκε, Αρκουλής, Γιαννούλης, Φραντζεσκάκης, Τριανταφυλλίδης, Κληρονόμος.

Αναπληρωματικοί: Χάλκο, Καραφυλλάκης, Βασιλάρης, Κούτσα, Φραντζής.

ΑΟ ΠΑΓΟΣ: Πρίντεζης Μ., Πρίντεζης Μ., Αργυρός, Σαμιωτάκης, Μαραγκός, Τρόκα, Ρούσσος Κ. (89΄Πιταούλης), Ναμπίλ, Παράβαλος, Μουλίδης, Παππουδής ( 74΄Περρής).

Αναπληρωματικοί: Ρούσσος Α.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares