Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 21:19

«Πετάει» για αλλού ο Ραμπαβίλας… Κρούση σε Πελέκη

Ένα κουβάρι χωρίς άκρη θυμίζει αυτό το διάστημα ο ''νταμπλούχος'' ΑΟ Σύρου, καθώς χωρίς να υπάρχει κανένας σχεδιασμός, καθημερινά πέφτουν στο τραπέζι διάφορα σενάρια και προτάσεις «καφενειακού» χαρακτήρα.

Μετά τους δύο παίκτες με τους οποίους υπήρξε επαφή, άνθρωποι που αυτή τη στιγμή ηγούνται της πολυμετοχικότητας φαίνεται να μιλάνε για το οικονομικό μπάτζετ της επόμενης περιόδου, το οποίο θέλουν αν μειώσουν σημαντικά.

Μέσα σε αυτές τις μειώσεις φαίνεται να βρίσκονται και οι αποδοχές παικτών , όπου ενδέχεται να πέσει μεγάλο ψαλίδισμα, πράγμα βέβαια που αναμένεται να φέρει αντιδράσεις και αποχωρήσεις.

Στις περιπτώσεις αυτές ανήκει και αυτή  του Παναγιώτη Ραμπαβίλα, ο οποίος ήδη έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και δύσκολα θα δεχθεί κάποια αναπροσαρμογή σε αυτά που του παρείχε μέχρι πέρυσι ο ΑΟ Σύρου.

b9e4e6e237018790f0a2e381138dacc5_XL.jpg

 Προπονητής

Μέχρι τη στιγμή που ο Γιώργος Φώσκολος ήταν πρόεδρος στον ΑΟ Σύρου, η παρουσία του Γιώργου Ρούσσου ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη στον πάγκο της ομάδας, αφού η εκτίμηση για τα όσα πέτυχε μαζί με τον Μάκη Βαρθαλίτη, έχει εκφραστεί ποικιλοτρόπως από τον ίδιο.

Αυτό όμως δε φαίνεται να ισχύει μετά την αποχώρηση του από την προεδρία, αφού τελευταίες πληροφορίες που έφτασαν στο σάιτ μας αναφέρουν πρόσφατη επαφή του πρώην προπονητή της ομάδας, κ. Χρήστου Πελέκη με ανθρώπους που εξετάζουν την ανάληψη της διοίκησης του ΑΟ Σύρου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, αυτή η αναζήτηση έχει να κάνει και με το θέμα μπάτζετ, καθώς το πλάνο που έχει καταθέσει ο Γιώργος Ρούσσος είναι «ψιλοτσουχτερό» για τα βαλάντια των ανθρώπων που ορίζουν τη δεδομένη οικονομική κατάσταση, πράγμα που τους κάνει να ψάχνουν πιο οικονομικές λύσεις.

e2db18bebdabb24d35130c2f8ddb9b2a_XL.jpg

 Τοπικό;

Σίγουρα το βάρος που έχει πέσει στις πλάτες του επιχειρηματία  Άκη Πύργου που έχει αναλάβει κατά κύριο λόγο να βρει την άκρη στο «κουβάρι» είναι μεγάλο.

Μετά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του ίδιου, περί πολυμετοχικότητας, αλλά και για δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν επαφές με παίκτες και κάνουν κακό στην ομάδα, όπως και για μάνατζερ δημοσιογράφους, τους οποίους όμως δεν κατονόμασε, καλείται να βρει λύση και να αναπληρώσει το κενό του Γιώργου Φώσκολου, δηλώνοντας τον ΑΟ Σύρου στη Γ΄Εθνική.

Γνωρίζουμε ότι δημοσιογράφος έδωσε πέρυσι με τα χέρια του χρηματικό ποσό σε παίκτη για να κλείσει στον ΑΟ Σύρου, αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο στη παρουσία του ΑΟ Σύρου στη Γ΄Εθνική και δεν θα πρέπει να απασχολεί τον κ. Πύργο!

Ο Άκης Πύργος μπορεί τις προηγούμενες χρονιές να μην είχε ταχθεί με όλες του της δυνάμεις στο πλάι της ομάδας, αλλά φέτος μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνει, αφού θεωρείται «σπλάχνο» του ΑΟ Σύρου και σίγουρα η ομάδα περιμένει πολλά από τον ίδιο και αυτούς που τον ακολουθούν.

Πλέον η πολυτέλεια του «βάζω χρήματα αλλά η ομάδα θα υποστηρίζει σύσσωμη το μαγαζί μου» δεν έχει καμία βάση. Το νέο πλάνο ακούει όλοι οι επιχειρηματίες της Σύρου ενωμένοι για τον σκοπό να πετύχει ο ΑΟ Σύρου

Και όσο συνεχίζονται τα λάθη, οι «άχρηστες» δηλώσεις που μόνο κακό κάνουν, αλλά  και οι λάθος επαφές και τοποθετήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο ο ΑΟ Σύρου δεν πρόκειται να βρει τον δρόμο του.

 DSC_0110.jpg

Και για όσους είναι της άποψης ότι, «Ας μείνουμε στο τοπικό», τους παραπέμπω στο συμπέρασμα που έγραψε ο καλός συνάδελφος Βαγγέλης Μαραγκός στην προσωπική του σελίδα στο facebook και το οποίο είμαι σίγουρος θα βρει σύμφωνους πολλούς:

Επειδή πάντα μεταφέρω τις Ειδήσεις έτσι όπως είναι στο αθλητικό ρεπορτάζ να σας πω ότι εχθές παραβρέθηκα στην δεύτερη συνάντηση του Α.Ο Σύρου τόσο με την ιδιότητα του απλού φιλάθλου ακολουθώντας την ομάδα από το 1982 από πιτσιρικάς εδώ και 35 ολόκληρα χρόνια αλλά και σαν Δημοσιογράφος του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

Τα μηνύματα που πήρα από τις 2 συναντήσεις δεν είναι καθόλου αισιόδοξα , δυστυχώς η ευτυχώς η οικονομική κρίση είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που κάνει δύσπιστους αυτή την ομάδα επιχειρηματιών που υπάρχει να επενδύσει τα χρήματα της στην Ιστορική ομάδα του Νησιού μας , πέρα αυτού όμως η πικρή αλήθεια είναι και δεν χωρά δικαιολογία ότι δεν συγκινούνται άτομα να έρθουν κοντά στην ομάδα με αποτέλεσμα αυτοί η 4-5 που θέλουν ενεργά να βοηθήσουν να το σκέφτονται σοβαρά.

Πέρα αυτού και είναι η προσωπική μου άποψη έχει να κάνει με τον Προγραμματισμό της ομάδας , θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση σε αυτό το κομμάτι όπως και ότι κινούμαστε σε θολά νερά διότι δεν υπάρχει η κατάλληλη εμπειρία από τους παράγοντες αυτούς σε μεγαλύτερη Κατηγορία , όπως και ο Άνθρωπος (κρίκος) που θα βοηθήσει με την εμπειρία του και τις γνώσεις του το πώς η ομάδα θα μπορέσει να πορευθεί σε αυτήν την δύσκολη και βρώμικη κατηγορία , επίσης μιλάμε και για μια ακέφαλη διοίκηση έως αυτήν την στιγμή, πράγμα που δημιουργεί ένας είδους πίεσης σε όλους επίσης τους εμπλεκομένους με τα κοινά της ομάδος .

Υ.Γ Εκτιμώ πραγματικά για το ήθος του και την αγάπη του για την ομάδα τον Άκη τον Πύργο από μικρό παιδί στον Α.Ο Σύρου την πονά πολύ και προσωπικά για το θέμα των εισιτηρίων και τα διαρκείας που έθιξε δεν υπήρχε λόγος να αποδείξω τπτ περισσότερο λέγοντας του ότι και εγώ έχω αγοράσει διαρκείας τα τελευταία αυτά χρόνια , δεν το ανέφερα όμως διότι θεώρησα ότι δεν υπήρχε καν λόγος , το ότι 35 χρόνια είμαι κοντά στην ομάδα από παιδάκι από τα παιχνίδια με αθηναϊκό και κερατέα μέχρι Ατσαλένιο Βαρβασιακό και πολλές άλλες μεγάλες επιτυχίες στην Δ εθνική αυτό τα λέει όλα.

Νομίζω και θεωρώ ότι πολλοί θα έχουν την ίδια άποψη με εμένα ότι εάν δέν συμμετάσχει η ομάδα στην Γ εθνική το Ποδόσφαιρο στην Σύρο τελείωσε δυστυχώς , διότι κίνητρο δέν θα υπάρχει πλέον . Καλό Βράδυ!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares