Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 18:28

«Γλυκοκοιτάζουν» Ραμπαβίλα Άνω Μερά και Θύελλα

Η καλή χρονιά που διένυσε κατακτώντας ως πρώτος σκόρερ το νταμπλ με τον ΑΟ Σύρου έχουν ανεβάσει πολύ τις «ποδοσφαιρικές μετοχές» του Παναγιώτη Ραμπαβίλα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δέχεται πολλές προτάσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο άσος του ΑΟΣ έχει γίνει «Μήλο της Έριδος», καθώς έχει επίσημη κρούση από τουλάχιστον 5 ομάδες με δύο από αυτές να είναι από το δικό μας πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο Ραμπαβίλας έχει έρθει ήδη σε επαφή με την Άνω Μερά αρχικά, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τις τελευταίες ημέρες μίλησε και με άνθρωπο της Θύελλας Καμαρίου. Βασικά αυτές είναι κι οι δύο ομάδες που δείχνουν να κινούνται δυναμικά ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα οι Μυκονιάτες είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον «κίλερ» του ΑΟ Σύρου και κατά τη περσινή μεταγραφική περίοδο, όμως τότε δεν είχαν καρποφορήσει οι επαφές.

Ο Ραμπαβίλας έχει επίσης στα χέρια του πρόταση από τον ΑΟ Καραβά, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησης του έχουν μπει και δύο ομάδες της Γ΄Εθνικής.

Αναφορικά με τη δική του απόφαση αυτή έχει να κάνει καθαρά με τις εξελίξεις στον ΑΟ Σύρου, όπου όλοι αναμένουν την επιστροφή Φώσκολου, με τον πρώην πρόεδρο να σκέπτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει αναλαμβάνοντας και πάλι τα ηνία της ομάδας.

Αν τελικά ο Γιώργος Φώσκολος επιστρέψει στην ομάδα, τότε ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας είναι πολύ πιθανό να μείνει στον ΑΟ Σύρου, με την πρόταση βέβαια που θα του κατατεθεί να είναι καθοριστική για την απόφαση του.

RAMPA ART SIMA

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares