Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 20:19

Αποφασίζει για το μέλλον του ο ΑΟ Σερίφου το Σάββατο

Ίσως τη σπουδαιότερη από την σύσταση του τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο ΑΟ Σερίφου το Σάββατο 19/8.

Οι Σεριφιώτες φέρουν τον τίτλο των ''Άστέγων των Κυκλάδων'' καθώς ως γνωστόν χρησιμοποιούν ως έδρα τα γειτονικά νησιά, πράγμα που εκτός το μεγάλο κόστος προκαλεί και ένα αίσθημα αδικίας προς όλους όσους εμπλέκονται στο μοναδικό αθλητικό σωματείο του όμορφου νησιού.

Στην κρίσιμη λοιπόν Γενική Συνέλευση του Σαββάτου, εκτός του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού θα υπάρξει συζήτηση και για το γήπεδο που έχει κλείσει εδώ και κάποια χρόνια.

Όμως η πιο κρίσιμη απόφαση έχει να κάνει με το ερώτημα αν για ακόμη μία χρονιά ο σύλλογος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Κυκλάδων και θα υποστεί εκ νέου όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Πάντως πηγές από το νησί αναφέρουν ότι όσοι αγαπάνε τον σύλλογο και την ομάδα είναι έτοιμοι να στηρίξουν ακόμα μία χρονιά με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει για να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το σωματείο που απειλείται με αφανισμό.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Σέριφος 19/08/2017
Θέμα : Γενική Συνέλευση 2017

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους αθλητές της ομάδας, καθώς και όσοι θέλουν να παραβρεθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/08/2017 και ώρα 12:00 μμ στο «ΜΠΑΛΚΟΝΙ» στην Κάτω Χώρα.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Κοτσικος Αλέκος 
Ο Γεν. Γραμματέας:Γερονταρης Γιάννης

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares