Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 09:42

Αντώνης Κουζούπης: Με γνώμονα την Αγάπη μου για τα νησιά μας , είμαι έτοιμος να εργασθώ όπου χρειάζεται

Ο Αντώνης Κουζούπης, μηχανολόγος μηχανικός, Πρόεδρος του Συνδέσμου Σεριφίων και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων, θα είναι υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου με τον συνδυασμό Μπροστά για το Νότιο Αιγαίο στις επερχόμενες Περιφαρειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Αντώνης Κουζούπης θα θέσει για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις Περιφερειακές Εκλογές, στις οποίες όπως αναφέρει αν εκλεγεί θα μετατρέψει την αγάπη του για τα νησιά σε δημιουργικότητα για ένα καλύτερο μέλλον.

Σε παλαιότερη δήλωσή του, ο Αντώνης Κουζούπης ανακοίνωσε την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

Με μεγάλη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Περιφερειάρχη μας κ. Γ. Χατζημάρκου να είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου( Περιφερειακή Ενότητα Μήλου), στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου .

Αποδέχτηκα την πρόσκληση να είμαι μέρος της Ομάδας που έχει αναδείξει το Νότιο Αιγαίο , Πρώτη περιφέρεια , σε απορρόφηση κονδυλίων ,Πρώτη περιφέρεια στην καταπολέμηση της Ανεργίας, πρωταθλητή στην Ανάπτυξη και αξιόπιστο διαχειριστή στις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες και προκλήσεις τις οποίες μετέτρεψε σε ευκαιρίες ανάπτυξης.

Η επόμενη πενταετία είναι κρίσιμη όσον αφορά τα νησιά της δικής μας Περιφερειακής Ενότητας , θα πρέπει με σχέδιο και σε συνεργασία με τους Δήμους να σχεδιάσουμε το μέλλον σε έργα υποδομής που θα τα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη τους.

Από μεριάς μου, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την Αγάπη μου για τα νησιά μας , είμαι έτοιμος να εργασθώ όπου χρειάζεται, ώστε η επόμενη πενταετία να γίνει η ευκαιρία για την αναπτυξιακή πορεία της Περιφερειακής Ενότητας μας .

Με την ψήφο σας, που ζητώ και εφόσον εκλεγώ, , θα έχω τη δυνατότητα να εργασθώ για το αύριο του Τόπου μας, των νησιών μας , για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Κουζούπης Αντώνης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares