Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 23:08

Με σημαντικές ελλείψεις αλλά χρήσιμα συμπεράσματα [pics – vids]

Με πολλές απουσίες και ελλείψεις, Πανναξιακός και ΑΟ Μυκόνου έδωσαν το πρώτο φιλικό τεστ σε αγώνα που έγινε το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάξου και κρίθηκε με 0-1 υπέρ της Μυκονιάτικης ομάδας.

 Οι φιλοξενούμενοι του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη έδειξαν να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά σε θέμα φυσικής κατάστασης, ενώ σε αρκετά σημεία του αγώνα έβγαλαν όμορφους αυτοματισμούς στον αγωνιστικό χώρο, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και θα αποτελέσουν και φέτος ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Ο Πανναξιακός από την πλευρά του που είχε και αυτός τα καλά του χρονικά σημεία, με τις ελλείψεις πάντως να καθίστανται καθοριστικές για τη γενική εικόνα της ομάδας, η οποία η λογική λέει ότι θα βελτιωθεί αισθητά και το σύνολο θα είναι πολύ καλύτερο από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική για τους δύο προπονητές ήταν η παρουσία των νέων προσώπων, που έδειξαν ότι είναι μεταγραφές ουσίας. Ιδιαίτερα τα δύο χαφ (Φουντουκίδης Πανναξιακός και Καραΐνδρος ΑΟ Μυκόνου) έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους, αφού πρόκειται για δύο πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία.

Για την ιστορία το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε με πέναλτι που υπέπεσε με χέρι ο Χαμηλοθώρης στο 85΄και εκτελέστηκε εύστοχα από τον Τσαμασλίδη.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου, κ. Αλέξανδρος Κουκάς που δε χάνει παιχνίδι της ομάδας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχηγό Πέτρο Γιαβρούτα και τον πιστό φίλο της ομάδας και ''ποδοσφαιράνθρωπο'' Χρήστο Τσεγγελίδη.

DSC_0330.jpg

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Νεοκοσμίδης με βοηθούς τους Χατζόπουλο και την κα. Μελανίτη

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Προπμπονάς): Τσαϊλάκης, Καρελέμογλου, Ανεβλαβής, Αζίζ, Σέμε, Χαμηλοθώρης, Βαθρακοκοίλης, Κωτσαρής, Σταματίου, Φουντουκίδης, Καρούσης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καραπάτης, Βρεττός

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Βαρουξής, Παπαδόπουλος, Τόμπρος, Καρατζάς, Καραΐνδρος, Αμπαδίνης, Ράγια, Ντιαϊέ, Αλεξανδρόπουλος, Ντουσάι.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τσαμασλίδης, Βερώνης, Πλάκα, Λεοντιάδης, Μπαϊρακταράι, Πατσάνι, Βερώνης Μ.

Ολόκληρος ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα μας και φωτογραφίες

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares