Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 22:58

Με τις καλύτερες ευχές ο Αγιασμός της Άνω Μεράς [pics-vid]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός του Αθλητικού Σωματείου της Άνω Μεράς με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Σύρου Σεβασμιότατου Δωροθέου, που αγίασε τα ύδατα και ευχήθηκε μια καλή αθλητική χρονιά σε όλα τμήματα του Μυκονιάτικου Σωματείου. 

Μικροί και μεγάλοι αθλητές αλλά και αθλήτριες, μέλη της διοίκησης και αρκετός κόσμος έδωσαν όλοι το παρών στο γήπεδο της Άνω Μεράς με ευχές για μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Ο Σύλλογος της Μυκόνου, ρίχνει ειδική βαρύτητα στις ακαδημίες του, στοχεύει ψηλά με την Ανδρική ομάδα, ενώ φέτος πρωτοπορεί και πρωτοτυπεί με τη συμμετοχή του Γυναικείου Τμήματος στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου και ο Αντιδήμαρχος  κ. Λάμπρος Παναγιωτακόπουλος.

Μετά το τέλος του Αγιασμού μίλησε ο Δήμαρχος Μυκόνου ο οποίος ευχήθηκε μια καλή αθλητική χρονιά στην Άνω Μερά, ενώ τόνισε ότι  χαίρεται που βλέπει πράγματα που έλειπαν από το γήπεδο τη περσινή χρονιά να έχουν γίνει, επισημαίνοντας πως ο Δήμος έχει εγκρίνει το ποσό των 450.000 ευρώ για εργασίες και σ τα δύο γήπεδα.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γραμματέας της Άνω Μεράς κ. Πέτρος Σταυρακόπουλος, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες προς τον Μητροπολίτη Σύρου Σεβασμιώτατο Δωρόθεο, του προέδρου της ομάδας κ. Νίκου Σαντοριναίου, που δεν έδωσε το παρών  για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και του Α΄ Αντιπροέδρου, ο οποίος έλειπε για προσωπικούς λόγους,. Επίσης ο κ. Σταυρακόπουλος ανέφερε ότι μπορεί κάθε χρόνο γίνονται έργα, αλλά οι ελλείψεις είναι μεγάλες και ζήτησε από την Δημοτική Αρχή λίγο πιο πολύ προσοχή στην Άνω Μερά.

Επίσης χαιρετισμό απεύθυνε  και ο Β' Αντιπρόεδρος της Άνω Μεράς κ. Αντώνιος Κουσαθανάς, ο οποίος ευχήθηκε με τη σειρά του για μια καλή αθλητική ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Σύρου Σεβασμιότατο Δωρόθεο, ενώ τόνισε  χαρακτηριστικά προς τη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές και τους γονείς "Εσείς είστε η ομάδα…  σας ευχαριστούμε"

Το σχετικό βίντεο

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares