×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 23:02

Πήρε αυτό που ήθελε ο ΠΑΣ Νάξου

Νικηφόρα ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων ο ΠΑΣ Νάξου, αφού στην αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε προ λίγου στο ΔΑΚ Νάξου, κέρδισε με 2-0 τον ΑΟ Καρτεράδου, εκμεταλλευόμενος κυρίως τις λιγοστές φάσεις που του δόθηκαν στην διάρκεια του ματς.

22550595_1673879852682784_1850596090_o.jpg

ΧΩΡΙΣ ΡΥΘΜΟ

Οι πρεμιέρες συνηθίζονται να μην φημίζονται από πλευράς θεάματος. Κάτι τέτοιο ίσχυσε και στο Δημοτικό Στάδιο της Νάξου, με τον ρυθμό του αγώνα να κυμαίνεται σε χαμηλά στάνταρ.

Ωστόσο και οι δύο ομάδες έδειξαν από το πρώτο σφύριγμα του κ. Νεοκοσμίδη ότι ήθελαν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, ενώ με τον τρόπο που εξελισσόταν το παιχνίδι, η ομάδα που θα πετύχαινε πρώτη τέρμα, αυτή θα έθετε και σοβαρή υποψηφιότητα για το τρίποντο.

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ το γκολ

Ο ΑΟ Καρτεράδου μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να βγάλει κάποια μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Ο ΠΑΣ από την άλλη αν και μπήκε σθεναρά, ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ με τον Παντελαίο, ο οποίος με εξαίσια ατομική ενέργεια από το ύψος της μεσαίας γραμμής, πήρε τη μπάλα, πέρασε όποιον βρήκε στο διάβα του και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής άλλωστε ήταν εκείνος που μαζί με τον Γκούφα αποτέλεσαν μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Ξαγοράρη.

Οι φιλοξενούμενοι στην εκπνοή του ημιχρόνου πάντως, βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Βαζαίος δεν μπόρεσε, εξ επαφής από το τέρμα, να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ισορροπία στην επανάληψη, φωνές για δύο περιπτώσεις ο ΠΑΣ Νάξου

Μετά την ανάπαυλα οι δύο ομάδες έριξαν κι άλλο την απόδοσή τους. Ο μεν ΠΑΣ προσπάθησε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, ενώ ο Καρτεράδος, προσπάθησε να βρει διαδρόμους, χωρίς όμως να βγάλει κάτι αξιόλογο.

Το μπλοκάκι των.. φάσεων κόπασε για 33 ολόκληρα λεπτά, μέχρι οι φιλοξενούμενοι να χάσουν σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση. Στο 78ο λεπτό, ο Τριαντάφυλλος που είχε περάσει σαν αλλαγή λίγο νωρίτερα, βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή του ΠΑΣ, αλλά το σουτ που επιχείρησε, απέκρουσε ο Χαριτίδης.

Ο ΠΑΣ Νάξου στη συνέχεια βγήκε μπροστά και σε δύο περιπτώσεις (με τον Παντελαίο), ζήτησε πέναλτι, με τον κ. Νεοκοσμίδη να λέει παίζεται.

Γκολ στην εκπνοή

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε με 1-0, ο Κατσιούλης δέχτηκε τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και με πλασέ έδωσε τέλος στα όποια σενάρια για ισοφάριση.

Ο ΑΟ Καρτεράδου διαμαρτυρήθηκε στη συγκεκριμένη φάση, αφού πριν η μπάλα φτάσει στον Κατσιούλη, ο αμυντικός που τον επιτηρούσε έκανε χέρι, ο βοηθός που έλεγχε τη φάση σήκωσε το σημαιάκι, ωστόσο ο «άρχων» της αναμέτρησης δεν σταμάτησε το παιχνίδι αφήνοντας το πλεονέκτημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Νεοκοσμίδης με βοηθούς τους Ψαρρά και Χατζόπουλο.

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (ΣΠΑΗΣ) : Χαριτίδης, Κορρές (66’ Κατσιούλης), Σέργης, Μοσχονάς, Μαργαρίτης, Γρυλλάκης, Γκούφας (74’ Μελανίτης), Παντελαίος, Λέκκας, Μανδηλαράς, Λαγογιάννης

Αναπληρωματικοί: Σιδέρης, Σερμάδι, Σέργης

ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ (ΣΙΓΑΛΑΣ): Ξαγοράρης Τ., Φωτεινός, Καραβολας (31’ Πρέκας), Κοστα, Ξαγοράρης Ν. (71’ Τριαντάφυλλος), Φεκας, Νταρακλίτσης, Κουντούρης (64’ Σορωτος), Τζούρος, Βαρμαζης, Βαζαίος

22547143_1673879849349451_163463671_o.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares