×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 14:09

«Αέρινος» ο ΑΟ Μυκόνου στη πρεμιέρα

Με νίκη ξεκίνησε ο Α.Ο. Μυκόνου τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων για τη φετινή σεζόν απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου με 3-0 σε ένα ματς που η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη είχε τον απόλυτο έλεγχο από το πρώτο λεπτό.

Θέλοντας να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Κυκλάδων οι ποδοσφαιριστές του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη ξεκίνησαν το ματς με στόχο να εκμεταλλευτούν τον αέρα που ήταν υπέρ τους στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουν, πράγμα που πέτυχαν όταν μπήκαν μπροστά στο σκορ με ένα δυνατό σουτ του Καραϊνδρου στο 15' μέσα από την μεγάλη περιοχή, και στο 44' μετά από μια πολύ καλή πάσα ασίστ του Καραϊνδρου, ο Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Τήνου και έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Τήνου προσπάθησε να ανέβει με στόχο να πετύχει το γκολ που θα τον έβαζε πάλι στο παιχνίδι, χωρίς όμως να το καταφέρει δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες, καθώς δεν είχε και την απαιτούμενη βοήθεια από τις μεταγραφές όπως αυτής του Μανουδάκη που για ακόμη ένα παιχνίδι κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Τελικά οι παίκτες του Α.Ο. Μυκόνου έκαναν το 3-0 στο 82' με τον Βλαχόπουλο να διαμορφώνει με σουτ τελικό σκόρ του αγώνα. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Βαρθαλίτη και Ανδρικόπουλο. 

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαβόπουλος, Μπαλλής, Παπαδόπουλος (84' Βερώνης), Τόμπρος, Καρατζά (46' Ντουσάι)ς, Καραϊνδρος, Αμπαδίνης, Ράγια, Πανέτας (64' Βλαχόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Βαρουξής (37' Μπαμπάι)

ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Κελαδίτης, Αρμακόλας, Λειβαδάρης (70' Δενεκαριά), Κρίτης Ζαλώνης, Νάζος, Μεμάι (66' Ζαννάκης Γ.), Ζαννάκης, Σίντη (79' Λειβαδάρης Ι.), Μανουδάκης, Δάρμης (52' Ξενόπουλος)

Ολόκληρη η αναμέτρηση όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

 

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares