×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 15:05

Νίκη ουσίας για τη Θύελλα Καμαρίου

Τη νίκη που συνδυάστηκε με τους τρεις βαθμούς, πήρε η Θύελλα Καμαρίου επί του Πανναξιακού, στον αγώνα που ολοκληρώθηκε προ λίγου στο γήπεδο του Καμαρίου. Το τελικό 3-0 υπέρ των γηπεδούχων, δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της Νάξου να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αφού βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ενώ από τη μεριά τους οι Καμαριανοί συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις. 

Μετά τη νίκη-πρόκριση για τον θεσμό του Κυπέλλου με 1-0, η Θύελλα Καμαρίου έκανε το 2 στα 2 επί του Πανναξιακού, ολοκληρώνοντας τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα για το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλαδων, με το απόλυτο.

Έψαχνε από νωρίς το γκολ και το βρήκε

Μόλις στο 12' η προσπάθεια του  Δαβιλά από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ, μετά από ασίστ του Αρβανίτη, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Φίλων δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό και ενώ η Θύελλα πίεζε την εστία του Βασιλάκη, ο Αρβανίτης βρέθηκε πλάγια έξω από τη μεγάλη περιοχή, έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Δεν σταμάτησε εκεί

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τη Θύελλα, τρία λεπτά αργότερα (19') ο Φύτρος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με ένα εκπληκτικό πλασέ «λόμπα» πάνω από τον Βασιλάκη, μετά από ασίστ του Δαβιλά, ενώ στο 29’ ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι.

Η πρώτη επίσκεψη του Πανναξιακού

Στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πανναγιακός απείλησε με φάουλ από τον Φουντουκίδη ωστόσο η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Χαμένο πέναλτι και τρίτο τέρμα η Θύελλα στην επανάληψη

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε η εικόνα του ματς, με τη Θύελλα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 57’ ο Ερρίκος κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος, αστοχώντας ωστόσο από τα 11 βήματα.

Το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους δεν άργησε να έρθει καθώς στο 65’, μετά από ασίστ του Ερρίκου, ο Μαυρομάτης έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ματς.

Την ΕΠΣ Κυκλάδων εκπροσώπησε το μέλος της κ. Μάριος Γαλανός

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Ζαράνη με βοηθούς τους Παντελάκη και Νάκκα


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός (62’ Νομικός), Δημητρακόπουλος (65’ Λύκος), Σπανός, Ρετζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Φύτρος (75’ Βλαβιανός), Δαβιλας, Αρβανίτης (46’ Μαυρομάτης)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ (Προμπονάς) :Βασιλάκης, Σέμε, Ανεβλαβής, Κάκο (50’ Καρελέμογλου), Κρητικός, Χαμηλοθώρης, Καράϊ, Κωτσαρής, Σταματίου (65’ Βρεττός), Φουντουκίδης, Βαθρακοκοίλης (80’ Καραπάτης)

Φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση:

Το live score του αγώνα:

 

-

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares