×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 22:31

Πέρασε "αλώβητος" από τη Σύρο ο ΠΑΣ Τήνου

Τη νίκη και τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς κατέκτησε ο ΠΑΣ Τήνου έναντι της Σύρου 2002 με 0-1, επιτυχία η οποία έφερε τους Τηνιακούς προσωρινά στη πρώτη θέση του 1ου Ομίλου, ισοβαθμώντας με τον ΑΟ Πάγου και την Άνω Μερά. Οι φιλοξενούμενοι πήραν αυτό που ήθελαν, σε μία αναμέτρηση στην οποία θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, ενώ από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΛΩΝΗΣ | ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Η ΣΥΡΡΟΣ 2002

Η ομάδα του ΠΑΣ Τήνου έχοντας για ακόμη μια αγωνιστική, από τους κορυφαίους τον Γιάννη Ζαλώνη, κατάφερε να “αποδράσει” από τη Σύρο, στον αγώνα που διεξήχθη τη Παρασκευή, μετά από κοινή απόφαση και των δύο ομάδων, κάτι που “βοήθησε” ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους, προς αποφυγή αρκετών εξόδων.

Μια ομολογουμένως σπουδαία κίνηση της ομάδας της Σύρου, η οποία "έδειξε" πως πρέπει να σκέφτονται αλλά και να συνεργάζονται τα σωματεία μεταξύ τους.

ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στα του αγώνα οι Τηνιακοί είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ενώ η Σύρος 2002 προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο, από στημένες φάσεις κυρίως, να απειλήσει την εστία του Κελαδίτη.
Το γκολ που έκρινε το ματς, σημείωσε ο Ξενόπουλος στο 36ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μεμάϊ, διαμορφώνοντας το 0-1, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους Μουτάφη και Μαραγκό

Παρατηρητής αγώνα: Πέτρος Ραουζαίος


ΑΠ ΣΥΡΟΣ 2002 (Φωκάς): Μαρουδιάς Α., Βοπόπουλος, Μαρουδιάς Ν., Δαλέζιος (92’ Κανακάρης), Ανδρεαδάκης, Συργιάννης, Λελάϊ Κ., Γεράρδης (62’ Ζερβάκης), Φώσκολος, Κονδύλας, Λελάϊ Μ.

Αναπληρωματικοί: Καραμολέγκος, Πρέκας, Κοσκινάς, Ρούσσος, Κουβέλης

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Σουμπασάκος): Κελαδίτης, Αρμακόλλας, Δαρμής (65’ Βίδος), Λειβαδάρης, Βελαλόπουλος, Νάζος, Μανουδάκης (87’ Αργυρόπουλος), Ζαλώνης Μ., Ξενόπουλος (76’ Σίντι), Ζαλώνης Ι., Μεμάϊ 

Αναπληρωματικοί: Δενεκαριάς, Ηλιόπουλος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares