×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 01:45

Τα βλέμματα στη Νάξο για το "ντέρμπι" του νησιού

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το τοπικό ντέρμπι της Νάξου, μεταξύ του γηπεδούχου ΠΑΣ Νάξου και του Πανναξιακού, αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί τη Κυριακή στις 15:30 στο ΔΑΚ Νάξου. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεπεράσουν την ήττα στη Σαντορίνη από τη Λάβα Εμπορείου, ενώ η ομάδα του Γιώργου Προμπονά, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, μετά από αυτή με τον ΑΟ Καρτεράδο.

ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ Ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

Μπορεί ο ΠΑΣ Νάξου να πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο των Φηρών απέναντι στη Λάβα, χρονικό διάστημα όπου και προηγήθηκε, ωστόσο στην επανάληψη δεν άντεξε τη πίεση των γηπεδούχων και σε συνδυασμό με την αποβολή του Πιτταρά, δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός στη συνέχεια του ματς.

Το ματς με τον Πανναξιακό είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Σπαή (ο οποίος σημειωτέον θα απουσιάζει για δεύτερο συνεχόμενο ματς από τον πάγκο του ΠΑΣ Νάξου, καθώς αυτό το διάστημα δίνει εξετάσεις για να αποκτήσει το δίπλωμα UEFA C - θα τον αντικαταστήσει ο Πέτρος Μαράκης) να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις.

ΨΑΧΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Από την άλλη πλευρά ο Πανναξιακός, ερχόμενος από το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του ΑΟ Καρτεράδου, θέλει να δώσει συνέχεια στον Κυριακάτικο αγώνα. 

Η ήττα από τη Θύελλα Καμαρίου στη Σαντορίνη δεν επηρέασε την απόδοση των παικτών του κ. Προμπονά, οι οποίοι θέλουν να πάνε στο ντέρμπι με τη Λάβα την επόμενη αγωνιστική, έχοντας πάρει το τρίποντο από τον ΠΑΣ.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Βακόνδιος με βοηθούς τις Ψαρρά και Μελανίτη.

Η ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

23223337_10213830157123998_2013013816_o.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares