×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 18:30

Νίκη με σούπερ Αμπντούλ που επισκιάστηκε από τον χαμό του Παναγιώτη

Αήττητη παραμένει για μία ακόμα αγωνιστική η Άνω Μερά μετά τη σημερινή της νίκη επί του ΠΑΣ Τήνου με 4-0 και πλέον οι Μυκονιάτες βρίσκονται μόνοι στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του φίλου της ομάδας Παναγιώτη Μανδηλαρά που έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη τη Μύκονο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Άνω Μερά έδειξε την ανωτερότητα της και παράλληλα ότι συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο αγώνας

Η Άνω Μερά ξεκίνησε πολύ καλά το ματς καθώς κατάφερε να σκοράρει στο 11' με ένα πολύ καλό σουτ του Αμπντούλ στη μικρή περιοχή.

Στη συνέχεια η ομάδα της Τήνου πίεσε χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα ενώ στο 45' σε αντεπίθεση ο Τουρέ πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Τήνου με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Τζιόβα ανέβασε στροφές και στο 52' ο Αμντούλ έβγαλε σέντρα στον Θεοχάρη ο οποίος με ένα πολύ καλό σουτ έκανε το 2-0 για την Άνω Μερά.

Ο ΠΑΣ Τήνου προσπάθησε να μειώσει στο 64' με σουτ του Ξενόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή το οποίο κατέληξε άουτ.

Οι Μυκονιάτες έκαναν το 3-0 στο 67' πάλι με τον Αμπντούλ ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Κελαδίτη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 86' ο Αργυρόπουλος έκανε μια πολύ καλή ατομική προσπάθεια όμως το σουτ του σταμάτησε πάνω στον Χριστοδουλάκη.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Αμπντούλ στο 90' σε αντεπίθεση της ομάδας του... περνώντας ακόμα και τον τερματοφύλακα. 

Συλλυπητήρια για τον χαμό του Παναγιώτη Μανδηλαρά

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και ο φίλαθλος κόσμος της Άνω Μεράς θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Μανδηλαρά για τον ξαφνικό χαμό του».

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Καλόγερα και Παπαστολόπουλο.

Συνθέσεις

Α.Σ. Άνω Μερά (Τζιόβας): Χριστοδουλάκς, Μπούμπουρης (69' Μοχάμεντ), Κουτσούκος, Πρίφτης, Θεοχάρης (79' Μόσχου), Χατζάκος, Τουρέ (67' Καρίμαλης), Καρφαρίδας, Αμπντούλ, Γιόγιος, Μαμαντί (75' Βαγενάς)

ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Κελαδίτης, Βίδος, Ζαλώνης Μ., Λειβαδάρης, Βελαλόπουλος (65' Δαρμής), Νάζος, Μανουδάκης, Φώσκολος (80' Λειβαδάρης), Ξενόπουλος, Ζαλώνης Ι. (73' Αργυρόπουλος), Μεμάι.

Βαθμολογία - Αποτελέσματα - Πρόγραμμα

 

2017-11-12_1.jpg

2017-11-12.jpg

Φωτογραφίες 

 

Βίντεο από τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares