Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 13:09

«Ανατρεπτικός» ο ΑΣ Ίου με διπλό στη Σαντορίνη

Την πρώτη της νίκη μετά την επάνοδο του στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΣ Ίου το Σάββατο 11/11 ο ΑΣ Ίου που έφυγε με το τρίποντο από τη Σαντορίνη επικρατώντας με 2-3 του Καρτεράδου.

Ο αγώνας είχε πολλές ανατροπές, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να προηγούνται στο σκορ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν και τις ισορροπίες να αλλάζουν συνεχώς, μέχρι που ο Καλαθάς έδωσε το τρίποντο με γκολ που πέτυχε στο 78’.

Ο Καρτεράδος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς στο 61΄αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ροδάκης, που έπιασε την μπάλα εκτός  περιοχής, ενώ με απευθείας κόκκινη ο κ. Βακόνδιος απέβαλε και τον  Κουλόλι στο 81΄για ανατροπή στον Δράκο που έβγαινε επικίνδυνα και ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Για ακόμη μία αγωνιστική οι 15χρονοι  παίκτες του ΑΣ Ίου Αραούζος και  Δράκος έκλεψαν την παράσταση με τον δεύτερο να αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας της Ίου. Μάλιστα, οι δύο πιτσιρικάδες άρεσαν ιδιαίτερα στον τεχνικό του Πανθηραϊκού, κ. Γιώργο Αρχοντάκη που παρακολούθησε τον αγώνα από τις εξέδρες.

Ο Κώνστας Χ. στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τον ΑΣ Ίου, με τον Ξαγοράρη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 18΄.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 2-2, καθώς ο Τζούρος στο 29΄έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους και ο Δράκος έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα στο 42΄.

Το γκολ που έδωσε το τρίποντο στον ΑΣ Ίου ήρθε από τον Καλαθά στο 78΄.

Διαιτητής ήταν ο Βακόνδιος με βοηθούς τους Παντελάκη και Νάκκα

Α.Ο Καρτεράδος (Φωτεινός): Ροδάκης, Φωτεινός, Καράβολας (46΄Λέκας), Κουλόλι, Ξαγοράρης Ν. (23΄ Νταλας, 70΄ Κουρπέτης), Βαζαίος Α., Τζούρος, Φέκας, Βαζαίος Ν, Δεναξάς, Χαραλαμπίδης.

Αναπληρωματικοί: Φύτρος, Κουντούρης.

Α.Σ Ίου (Καραβάς): Βολικάκης, Αραούζος, Στράκας Α. (87΄Χάρος), Καρράς Φ., Καρράς Κ., Αθανασίου, Δράκος, Σπυράκης, Κώνστας, Τασούλης, Καλαθάς.

Αναπληρωματικοί: Ιωαννίδης, Σταυράκης, Στράκας Ι., Αφαλωνιάτης

Βαθμολογία - Αποτελέσματα - Πρόγραμμα

2017-11-13_1.jpg

2017-11-13.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares