Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 22:44

Νίκη κορυφής με γκολ ειδικά αφιερωμένα [pics-stats-vid]

Σαφώς καλύτερη η Άνω Μερά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα μέχρι το τέλος του πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Αίαντα Σύρου και παραμένει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας για τον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων. 

Με την δεύτερη καλύτερη επίθεση πίσω από τη Θύελλα και μέσα στις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, η ομάδα του Νίκου Τζιόβα, διανύει περίοδο φόρμας και δείχνει εμπράκτως σε κάθε αγωνιστική ότι θα είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ροή του αγώνα

Το πρώτο σουτ του αγώνα έγινε από το Θεοχάρη για τους Μυκονιάτες μόλις στο 2ο λεπτό το οποίο όμως κατέληξε άουτ και στη συνέχεια, στο 10ο λεπτό ο Μπούμπουρης σέντραρε ο Τουρέ όμως ο Καρποδίνης απόκρουσε τη μπάλα. 

Η Άνω Μερά βρήκε το δρόμο προς στα δίχτυα στο 27' με τον μετά από ατομική προσπάθεια να πασάρει στον Ουζουνόγλου, ο οποίος σκόραρ για το 1-0.

Το γκολ που πέτυχε ο Ουζούνογλου πανηγυρίστηκε από τους ποδοσφαιριστές της Άνω Μεράς μαζί με τον Αντιπρόεδρο της ομάδας Κωνσταντίνο Νικολιουδάκη, στον οποίο το αφιέρωσαν.

Στη συνέχεια του ματς ο Τουρέ και ο Κουτσούκος στο 31' και στο 32' σούταραν όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με τον Θεοχάρη να σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή όμως και πάλι η μπάλα κατέληξε άουτ στο 51'.

Η πρώτη ευκαιρία που έκανε ο Αίαντας Σύρου ήταν στο 58'  με σουτ – άουτ από τον Σαγκινέτο.

Η Άνω Μερά πίεζε για το δεύτερο γκολ το οποίο πέτυχε με τον Τουρέ στο 80'.

Ο Αφρικανός βγήκε μόνος του σε αντεπίθεση και με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρποδίνη κάνοντας έτσι το τελικό 2-0 που έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Και αυτό το γκολ που είχε ειδικό πανηγυρισμό, καθώς οι ποδοσφαιριστές το αφιέρωσαν τον πρόεδρο της ομάδας Νικόλαο Σαντοριναίο. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Γ. με βοηθούς του Καλόγερα και Βαρθαλίτη

Συνθέσεις

Α.Σ. Άνω Μερά (Τζιόβας): Τζάβρας. Μπούμπουρης, Κουτσούκος, Πρίφτης (46'Βαγενάς), Θεοχάρης (83' Βεντούρης), Χατζάκος, Τουρέ (89' Μόσχου), Ουζούνογλου (85' Μωχάμεντ), Αμπντούλ, Γιόγιος, Μαμαντί

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Χριστοδουλάκης, Καρίμαλης, Κεραμίδας

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Καρποδίνης, Καμπάνης (37' Χαλκιάς), Ζαγκούλης, Συριανός, Αργυρός, Λούσας, Σαγκινέτος (78' Σαρτζετάκης), Νομικός, Κουκούλης, Καπλάνης, Φωτεινιάς

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Πρίντεζης, Καλμπουράκης

Image00021_1.JPG

* Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της θεομηνίας που έπληξε τα δυτικά προάστια της Αθήνας.

Βαθμολογία - Πρόγραμμα - Αποτελέσματα 

2017-11-19_2.jpg

2017-11-19_3.jpg

Το βίντεο της Live Streaming μετάδοσης

 

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares