Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 00:26

«Γαζώνει» και προχωρά ακάθεκτη η Θύελλα Καμαρίου [stats-pics-vid]

Ακόμα δεν έχει βρεθεί η ομάδα που θα βάλει δύσκολα στη Θύελλα Καμρίου η οποία χθες Σάββατο πρόσθεσε ακόμα μία νίκη με μεγάλο σκορ στη ξέφρενη φετινή της πορεία.

FOUSTERIS 1280 120

«Θύμα» της αυτή τη φορά ήταν ο αποδεκατισμένος από απουσίες Α.Ο. Καρτεράδου, τον οποίο σε ρυθμούς ρελαντί κέρδισε με 9-0!

Η ομάδα από το Καμάρι έχει το απόλυτο στις νίκες διαθέτοντας επίθεση φωτιά με 35 τέρματα ενεργητικό, ενώ η άμυνα της δέχεται πολύ δύσκολα γκολ, έχοντας μόλις δύο τέρματα παθητικό.

Η ομάδα του Κώστα Μιχάλη που έχει κάνει καταπληκτική δουλειά,  παραμένει μόνη πρώτη στον 3ο όμιλο, ενώ παράλληλα κερδίζει το χειροκρότημα για το ποδόσφαιρο που παίζει τόσο από τους φίλους της, όσο και από τις αντίπαλες ομάδες.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων που πλήγηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

MEZEDAKI 1280X120

Τα γκολ

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Φύτρος μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σπανός έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 22’ θα έρθει η σειρά του Μαυρομάτη να σκοράρει, ενώ στο 39’ ο Φύτρος έκανε το 4-0. Το 5-0, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο διαμόρφωσε ο Ρέτζο.

Ο Φύτρος στο 56΄πέτυχε το προσωπικό του χατ τρίκ, ενώ με ένα ξέσπασμα στα τελευταία δέκα λεπτά και πιο συγκεκριμένα στο 80’ με τον Ερρίκο, στο 83’ με τον Ζαχαράκη και στο 89’ με τον Δαβιλά διαμορφώθηκε το τελικό 9-0 υπέρ της Θύελλας Καμαρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε καμία περίπτωση το μεγάλο σκορ δεν οφείλεται σε διάθεση των γηπεδούχων να πετύχουν πολλά τέρματα. Το αντίθετο θα λέγαμε, καθώς η Θύελλα πήγε τον ρυθμό του αγώνα σε ρελαντί, ενώ υπήρξαν και  αλλαγές ποδοσφαιριστών προκειμένου να πάρουν λεπτά συμμετοχής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βάιλας με βοηθούς τους κ.κ. Παντελάκη και Νάκκα

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λιγνός (47’ Νομικός), Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο (46’ Πάγια), Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Φύτρος (66’ Δανέζης), Δαβιλάς, Μαυρομάτης (46’ Ζαχαράκης)

Αναπληρωματικοί: Κόρρα, Λύκος

Α.Ο. Καρτεράδου (Φωτεινός): Σορώτος, Φέκας, Ντάλλας (60’ Πρέκας), Κώστα, Αντιμισάρης Α., Τομόρι, Βαζαίος, Αντιμισάρης Λ., Τζούρος, Λέκκας, Κουρπέτης

Αναπληρωματικοί: Χαραλαμπίδης, Κουντούρης, Πρέπης, Ξαγοράρης

VAILAS 1280X120

Βαθμολογία - Αποτελέσματα - Πρόγραμμα

2017-11-19_1.jpg

2017-11-19.jpg

 Ένα μικρό βιντεάκι από την είσοδο των ομάδων

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares