Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 02:22

Με ΤΣΑΜΑ…γκολ 3-6 στην Τήνο ο ΑΟ Μυκόνου

Σημαντικό έδαφος όσο αφορά τη κατάληψη μία εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στα μπαράζ  έχασε χθες ο ΠΑΣ Τήνου, που γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-6 από τον ΑΟ Μυκόνου που παρέμεινε μόνος δεύτερος στον 1ο όμιλο.

Οι Μυκονιάτες είχαν σε μεγάλη μέρα τον Τσαμασλίδη που μπήκε στο παιχνίδι στο 56΄και ουσιαστικά ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του πετυχαίνοντας τέσσερα (4) τέρματα.

Οι γηπεδούχοι έχουν τα παράπονα τους από την απόφαση τους Καλορογιάννη να αποβάλει τον Ζαλώνη στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, θεωρώντας τραβηγμένη την απόφαση του.

Με 10 παίκτες όμως ολοκλήρωσαν  και οι Μυκονιάτες, καθώς στο 74΄ο Ντιαϊέ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

 Το φλας του αγώνα

0-1 Στο 6’ μετά από λάθος διώξιμο του Φώσκολου η ομάδα της Μυκόνου έκλεψε τη μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Βαρούξη με ωραίο πλασέ να κάνει το 0-1.

1-1 Στο αμέσως επόμενο λεπτό και μετά από μία μακρινή μπαλιά του Ζανακη, ο Ζαλώνης με ένα άψογο πλασέ που έδειξε την ποδοσφαιρική του αξία, πέτυχε ένα φανταστικό γκολ.

2-1 Λίγο αργότερα ο Σααρ με μία περίτεχνη ενέργεια κρύβει τη μπάλα αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια, ενώ φτάνουμε στο 20΄, όπου μετά από κλέψιμο του Μανουδάκη και σέντρα στο Ζαλώνη, ο τελευταίος έκανε το 2-1.

Στην επόμενη φάση ο Ζαλώνης κλέβει την μπάλα από τον τερματοφύλακα, σκοράρει αλλά χρεώνεται με φάουλ περνώντας και την πρώτη κίτρινη κάρτα

2-2 Στο 25’ ο Βαρουξής γύρισε τη μπάλα παράλληλα και ο Πανέτας με ωραίο πλασέ έκανε το 2-2.

Στο 30´ λεπτό η φάση που διαμαρτύρεται η ομάδα της Τήνου, όταν ο Ζαλώνης προσπάθησε να υποδεχτεί την μπάλα που βρήκε στα χέρια του αλλά ταυτόχρονα σπρώχθηκε, με τον κύριο Καλορογγιάννη να του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλει.

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Τήνου ζήτησαν να δοθεί  φάουλ θεωρώντας λάθος την απόφαση του ρέφερι, με τον κ. Καλορογιάννη να αποβάλει και τον τεχνικό του ΠΑΣ, κ. Σουμπασάκο.

2-3 Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς πολλές φάσεις ώσπου πέρασε στο παιχνίδι ο Τσαμασλίδης και στο 62´λεπτο μετά από τρομερό σουτ του Πανέτα που τράνταξε το δοκάρι του Κελαδίτη στην επαναφορά ο νεοεισελθόντας παίκτης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-3 .

Η ομάδα της Τήνου έδειξε ψυχή και παρά τους το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες κατάφερε να αντιδράσει και μετά από ένα στημένο ο Μανουδάκης υποδέχεται την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ κάνει το 3-3.

Στο 73΄ και στο 74΄ με δυο κίτρινες κάρτες αποβλήθηκε και ο Ντιαε, την πρώτη την αντίκρισε για χέρι και την δεύτερη για απομάκρυνση της μπάλας ενώ είχε σφυρίξει ο κ. Καλορογιάννης.

Τα τελευταία δέκα λεπτά ήταν ένα σόου του Τσαμασλίδη, ο οποίος πέτυχε ακόμη 3 γκολ και ήταν ο βασικός συντελεστής της μεγάλης νίκης του ΑΟ Μυκόνου απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου που έδειξε σημάδια κούρασης και απογοήτευσης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλορογιάννης με βοηθούς τους κ.κ. Μουτάφη και Παπαστολόπουλο

ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Κελαδίτης, Μεμάι (73' Αργυρόπουλος), Ζαλώνης Ζαννάκης Ε., Λειβαδάρης (80' Ξενόπουλο), Βελαλόπουλος, Φώσκολος (35' Δενεκααρίας), Νάζος (46' Ξενόπουλος), Ζαλώνης Ι., Μανουδάκης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ηλιόπουλος, Δαρμής, Λειβαδάρης, 

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Μπαλλής, Παπαδόπουλος, Τόμπρος, Αμπαδίνης (88' Πλάκα), Καραίνδρος, Ράγια, Αλεξανδρόπουλος (67' Ντουσάι), Μπάμπακαρ, Βαρουξής (56' Τσαμασλίδης), Πανέτας (90' Βερώνης Κ.,)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Καρατζάς, Παπάς, Βερώνης Ε.

*Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων που πλήγηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Βαθμολογία - Αποτελέσματα - Πρόγραμμα

2017-11-19_2.jpg

2017-11-19_3.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares