×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 23:28

Επιστροφή στη δράση και κάλεσμα από τον Παμμηλιακό

Το «Άρτεμις» επιστρέφει στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια και η ποδοσφαιρική δράση στις Κυκλάδες, η οποία είναι συνυφασμένη με τα δρομολόγια αυτά ξεκινάει και πάλι!

Μπάλα λοιπόν το Σαββατοκύριακό σε όλα τα γήπεδα του νομού με τον Παμμηλιακό να είναι έτοιμος να συνεχίσει το σερί του την Κυριακή 10/12 για την 5η αγωνιστική του β’ ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων. Οι «κόκκινοι» υποδέχονται στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου τον επικίνδυνο Μαρπησσαϊκό.

Η ομάδα της Μήλου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας πετύχει το απόλυτο νικών στις πρώτες 4 αγωνιστικές (12 βαθμοί), χωρίς μάλιστα να έχει ακόμα δεχθεί γκολ (15-0 τέρματα)! Συγκατοικεί εκεί μαζί με τον ΑΟ Πάρου ενώ ο προσεχής της αντίπαλος Μαρπησσαϊκός είναι στην 3η θέση (9 βαθμοί), έχοντας την καλύτερη επίθεση του ομίλου (18-10 τέρματα).

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παμμηλιακός θα έχει κάποιες ελλείψεις παιχτών που πιθανόν θα βρίσκονται εκτός Μήλου για προσωπικούς λόγους. Η διοίκηση του Μηλέικου συλλόγου απευθύνει κάλεσμα σε όλους να βρεθούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν τα παιδιά, την ομάδα, τον αθλητισμό του νησιού μας!

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Μαθιουδάκης Γεωργ Θ., Κουλακιώτης Σ. και Μαθιουδάκης Γεωργ Α.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής θα παίξουν: Νηρέας-Αστέρας Μαρμάρων, Πανσιφναϊκός-ΑΟ Σερίφου και ΑΠΣ Κύθνου-ΑΟ Πάρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους…

PODOSFAIRO_1os-OMILOS.jpg

PODOSFAIRO_2os-OMILOS.jpg

PODOSFAIRO_3os-OMILOS.jpg

 

Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares