×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 01:55

Εύκολο τρίποντο για τον Πανναξιακό [vid-pics-stats]

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ο Πανναξιακός  πέτυχε μία εύκολη νίκη με 5-1 κόντρα στον ΑΣ Ίου και συνέχισε για ακόμη μία αγωνιστική το αήττητο σερί του  που τον έχει φέρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας βέβαια 2 αγώνες περισσότερους από τη 2η Θύελλα Καμαρίου.

NAXOS_TSAK_MPAM_1280X720.jpg

Στον αγώνα που έγινε χθες Παρασκευή (8/12) για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο ΔΑΚ Νάξου, οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη μέχρι το 23ο λεπτό του αγώνα, όπου είχαν προηγηθεί με 4-0, με τον Αντώνη Πιτταρά να πετυχαίνει χα τρικ.

Στο 8ο λεπτό ο Καράι με πάσα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Καρούση, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Πιτταράς, ο οποίος με εκτέλεση φάουλ στο 15΄άφησε άγαλμα τον Βολικάκη ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 2-0, με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 18΄και στο 23΄κάνοντας το 4-0 για την ομάδα του.

Στη πρώτη επίσκεψη του ΑΣ Ίου στην εστία του Τσαιλάκη, ο Ντόντα σκόραρε με το κεφάλι στο 33΄, αλλά από θέση οφσάιντ σύμφωνα με την υπόδειξη τη κυρίας Μελανίτη, με τον ίδιο παίκτη να επαναλαμβάνει την ενέργεια του στο 36΄, όταν μετά από σέντρα ακριβείας του Δράκο και καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 4-1.

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός κατέβασε στροφές και κυκλοφόρησε αρκετά την μπάλα, με τον Παπανικολάου στο 79΄να πετυχαίνει το τελικό 5-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος του Πανναξιακού χειροκρότησε τους μικρούς ποδοσφαιριστές του ΑΣ Ίου για την προσπάθεια τους , παραδίδοντας μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

NAXOS_NIMAK_1280X120.jpg

Πολύ καλή η διαιτησία του Αντώνη Μουτάφη και των βοηθών του Γουΐνδου Ρούσσου και της κυρίας Μελαντίτη.

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσαϊλάκης, Λίκα (46΄Παπανικολάου), Χαμηλοθώρης ©, Πιτταράς (63΄Πενίκου), Κωτσαρής, Σταματίου (λ.τ. 10΄Βαθρακοκοίλης), Φουντουκίδης, Καρούσης (71΄Κάκο), Κρητικός, Σέμε, Καράι.

Αναπληρωματικοί: Ζάνος, Ανεβλαβής, Βασιλάκης.

ΑΣ Ίου (Καραβάς): Βολικάκης, Αφαλωνιάτης (30΄Κωστόπουλος), Στράκας, Κώνστας, Καρράς ©, Καλαθάς (76΄Τριαντάφυλλος), Δράκος, Σπυράκης, Σταυράκης, Νομικός, Ντόντα.

Αναπληρωματικοί: Χάσα, Χάρος, Βαγιάκης, Σακιριανός, Μπάτσαλης.

NAXOS_VARSOS.jpg

Η βαθμολογία μετά το τέλος του αγώνα

2017-12-09_1.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε μέσα από τη σελίδα μας

 

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares