Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 21:04

«Έμπειρος» ο Αστέρας λύγισε τον ΑΠΣ Κύθνου [pics-vid]

Με όπλο την άμυνα την αδιαπέραστη άμυνα και σύμμαχο την εμπειρία ο Αστέρας Μαρμάρων με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έκαμψε την αντίσταση του ΑΠΣ Κύθνου επικρατώντας με 2-1, φτάνοντας τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, που αρχικά είχε οριστεί για τις 15:30 στο γήπεδο του Αρχιλόχου, τελικά έπειτα από ενέργειες της ΕΠΣ Κυκλάδων άλλαξε ώρα και μετατέθηκε στις 17:00 στο γήπεδο της Παροικίας, καθώς η κακοκαιρία έφερε τα πάνω – κάτω.

Από πλευράς θεάματος δεν παρακολουθήσαμε τίποτα σπουδαίο, με το γρήγορο γκολ μόλις το 4ο λέπτο από τον Αστέρα να μετατρέπει το παιχνίδι, σε αγώνα σκοπιμότητας, με τον ΑΠΣ Κύθνου να πραγματοποιεί μία μεστή εμφάνιση, ψάχνοντας την απάντηση με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Κούτσι στο 25΄.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Σούλι εκτέλεσε πλάγιο άουτ, με την άμυνα των φιλοξενούμενων να αδρανεί, τον Αντιπαριώτη να γυρίζει με το κεφάλι στον Χαραλαμπίδη και τον τελευταίο με κοντινό γυριστό σουτ να κάνει το 1-0.

Από εκεί και πέρα ο ΑΠΣ Κύθνου προσπάθησε με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτο μέρους, με την επανάληψη να βρίσκει και πάλι τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την ισοφάριση, αλλά τους γηπεδούχους να αμύνονται άριστα μην αφήνοντας περιθώρια για λάθη.

Στο 70΄ο ΑΠΣ Κύθνου πλήρωσε ακόμη ένα λάθος στην άμυνα με τον Χαραλαμπίδη να χρίζεται για δεύτερη φορά σκόρερ, όταν μετά από ελεύθερο του Μπάκο, επέμεινε, πιέζοντας την άμυνα και τελικά κερδίζοντας την μπάλα πλάσαρε εύστοχα τον Λεβαντή.

Ο ΑΠΣ Κύθνου δεν το έβαλε κάτω και λειτούργησε σαν ομάδα διψασμένη για επιτυχία, έψαξε την απάντηση καταφέρνοντας να μειώσει στο 84΄μετά από όμορφο συνδυασμό και κοντινό πλασέ του Ηλιού.

Υποδειγματική η διαιτησία του κ. Καλόγερα και των βοηθών του, κ. Βαρθαλίτη και της κυρίας Μαραγαρίτη που πέρασαν απαρατήρητοι.

Συνθέσεις

Αστέρας Μαρμάρων (Κένερ): Μπάκο, Κρητικός, Σούλι, Καζακίδης, Παρζάλης, Μάτσος, Αντιπαριώτης, Ρούπας, Χαραλαμπίδης, Μπελούκης (89΄Κένερ), Κλουβάς.

Αναπληρωματικοί: Μπελούκης, Μαρινάκης, Γαβαλάς.

ΑΠΣ Κύθνου (Κονιδάρης): Λεβαντής, Κούτσι, Ψαρράς, Γονιδάκης, Ηλιού, Μπιζικούκης, Γονίδης Θ., Γονίδης Μ. (46΄Δανιήλ), Βιτάλης (46΄Μανώλικας), Φιλιππαίος, Λαρετζάκης.

Αναπληρωματικοί: Γαρδεράκης, Ηλιού Γ.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε μέσα από τη σελίδα μας 

 

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares