Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 00:20

Έδειξε χαρακτήρα στο τέλος ο Άγιαξ [pics - stats]

Τη νίκη που συνδυάστηκε με τους τρεις βαθμούς, πήρε ο τυπικά φιλοξενούμενος Αίας Σύρου επί της Σύρου 2002, στην αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου, στο γήπεδο της Άνω Σύρου (1-3). Η ομάδα του κ. Ρούσσου είχε «απάντηση» στην ισοφάριση του Σαγκινέτου στην επανάληψη και με δύο τέρματα, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ματς, πήρε το «διπλό».

Με το πέρας και του σημερινού παιχνιδιού, ο Άγιαξ έφτασε τους 7 βαθμούς στον 1ο Όμιλο του Πρωταθλήματος, ισοβαθμώντας πλέον με τον ΠΑΣ Τήνου, ο οποίος γνώρισε την ήττα λίγο αργότερα από τον Πάγο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 59ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου με τον Κουκούλη, ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε πολύ. Η Σύρος 2002 έφερε και πάλι το ματς στα ίσα, με τον Σαγκινέτο τρία λεπτά αργότερα (62’).

Ο Αίας Σύρου ωστόσο πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 80’ με τον Ξαγοράρη, γέρνοντας πλέον τη πλάστιγγα, όσον αφορά τον νικητή της αναμέτρησης, ενώ στις καθυστερήσεις (92’) ο Βαμβακούσης διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Άξιο αναφοράς πάντως, είναι πως το πρώτο και το τρίτο τέρμα του Άγιαξ, προήλθαν από ατομικές ενέργειες του Γιώργου Φωτεινιά, ενός ποδοσφαιριστή που δείχνει να διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.

Η ομάδα του κ. Φωκά συνεχίζει να αναζητά τους πρώτους της βαθμούς στο Πρωτάθλημα, καθώς με το πέρας και του σημερινού παιχνιδιού, η Σύρος 2002 παραμένει στην τελευταία θέση του Ομίλου, χωρίς βαθμό, ενώ να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Γεράρδη με δεύτερη κίτρινη στο 78’.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο κ. Αγγέλου, με βοηθούς τους Ζαράνη και Νομικό, ενώ Παρατηρητής ο Πέτρος Ραουζαίος.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002 (Φωκάς): Μαρουδιάς, Βοπόπουλος (Ζερβάκης 77΄), Μαρουδιάς Ν., Σαγκινέτος, Ανδρεαδάκης, Συργιάννης, Λελάι Κ., Λελάι Μπ. (Γεράρδης 68΄), Κανέλης, Κονδύλας, Θεοδοσίου (Φώσκολος 46΄)

Αναπληρωματικοί: Κανακάρης, Πρέκας, Καραμολέγκος, Κουβέλης

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ (Ρούσσος): Καρποδίνης, Καμπάνης, Σκορδίλης (Καπλάνης 53΄), Συριανός, Αργυρός, Κοτσιπετσίδης (Ξαγοράρης 67΄), Λιέας (Σαρτζετάκης 83΄), Σαγκινέτος, Κουκούλης (Βαμβακούσης 88΄), Μπάιλας, Φωτεινιάς

Αναπληρωματικοί: Χαλκιάς, Καλμπουράκης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

AFGSAEGSERGWERGEWGR.jpg

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

AWSFSAEWGSERG.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares