×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 21:29

«Καθάρισαν» το ντέρμπι της Μυκόνου οι ''Αρχηγοί'' [vid-stats]

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι με την Άνω Μερά έκρινε πολλά για τη συνέχεια της παρουσίας του ΑΟ Μυκόνου και αυτό το γνώριζαν πολύ καλά οι παίκτες του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη, οι οποίοι πραγματοποιώντας μία μεστή εμφάνιση κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-0 και το τρίποντο που τους δίνει σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης που θα τους δώσει το εισιτήριο για τα μπαράζ.

MYKONOS_AGGELETAKHS.gif

Σε ένα παιχνίδι που δεν πρόσφερε ιδιαίτερα καλό θέαμα και παρακολούθησε αρκετός κόσμος στο ανακαινισμένο στάδιο του Κόρφου, οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε δυνατές μονομαχίες, με τους γηπεδούχους να υπερτερούν στα σημεία, έχοντας στη σύνθεση τους τον Φίλιππο Αλεξανδρόπουλο, που ΑΟ Μυκόνου λειτούργησε ηγετικά δημιουργώντας και τα δύο γκολ που προήλθαν από δικές του εκτελέσεις φάουλ και πέτυχαν οι δύο αρχηγοί της ομάδας, Μπαλλής και Καρατζάς.

Από την άλλη η Άνω Μερά, που γνώρισε την πρώτη της ήττα για φέτος, είχε προβλήματα αναφορικά με τη μεσαία της γραμμή που δεν διορθώθηκαν ούτε με τις διορθωτικές κινήσεις που επιχείρησε ο Νίκος Τζιόβας, καθώς οι δύο πρώτοι σκόρερ της ομάδας (Ραζάκ και Τουρέ) έμειναν ουσιαστικά στις ''0'' ευκαιρίες, ενώ στην άλλη πλευρά ο προωθημένος των γηπεδούχων Τσαμασλίδης, μπορεί αν μην σκόραρε, αλλά ήταν αυτός που έπαιξε με πάθος, κερδίζοντας πολλές μονομαχίες για την ομάδα του.

MYKONOS_KOYKAS_NEW.jpg

Είχε ''Άλεξ''

Οι καλές στιγμές στο πρώτο μέρος ήταν λιγότερες από 2-3, χωρίς να έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, ανεξαιρέσεις ένα καλό σουτ από πλευρά ΑΟ Μυκόνου, με το παιχνίδι να δείχνει ξεκάθαρα ότι θα κριθεί είτε από κάποια ατομική προσπάθει, είτε από κάποιο στημένο, πράγμα που τελικά έγινε στο 39΄, όπου και σημειώθηκε το 1-0.

Ο Αλεξανδρόπουλος ανέλαβε να εκτελέσει ένα φάουλ από τα δεξιά, με την μπάλα να φτάνει στην καρδιά της άμυνας της Άνω Μεράς και ο Καρατζάς που κεροφυλακτούσε με καρφωτή κεφαλιά να την στέλνει από κοντά στα δίχτυα του Χριστοδουλάκης.

Στην επανάληψη, ουσιαστική Άνω Μερά δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο παιχνίδι, με τον ΑΟ Μυκόνου απο την πλευρά του να μην πιάνει υψηλή απόδοση, αλλά παρόλα αυτά να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι, διεκδικώντας κάτι καλύτερο σε 2-3 πολύ καλές στιγμές που είχε.

Η «σφραγίδα» στη νίκη των γηπεδούχων μπήκε στο 81' , όταν σε μία πανομοιότυπη με το πρώτο τέρμα φάση, ο Αλεξανδρόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Μπαλής με ανάποδη κεφαλιά μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0.

Η Άνω Μερά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Θεοχάρης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι είχε ένταση και αρκετή γκρίνια, η τριάδα των Μαθιουδάκη, βακόνδιου και Ανδρικόπουλου είχαν πολύ καλή παρουσία με σωστές αποφάσεις, με την τελική αίσθηση να αφήνει κάποιες σκέψεις για την αξιολόγηση του ρέφερι στον πειθαρχικό έλεγχο και την ανοχή στο σκληρό παιχνίδι.

VAMVAKOYRIS.jpg MYKONOS_GLASS_BY_TADEK.jpg

Συνθέσεις

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Μπαλλής, Μπάμπακαρ (91΄Πλάκα), Τόμπρος, Καρατζάς, Καραΐνδρος, Αμπαδίνης (94΄Παλάσης), Ράγια, Τσαμασλίδης (86΄Βερώνης Κ.), Πατσάνι (46΄Βερώνης Μ.), Αλεξανδρόπουλος.

Ανπληρωματικοί: Παππάς, Μπαϊρακτάρι

ΑΣ Άνω Μεράς (Τζιόβας): Χριστοδουλάκης, Μπούμπουρης (82΄Καρίμαλης), Κουτσούκος (74΄Μαμαντί), Πρίφτη, Θεοχάρης, Κεραμιδάς (91΄Βαγενάς), Τουρέ, Καρφαρίδης (46΄Γιόγιος), Ραζάκ, Ουζούνογλου, Χατζάκης.

Αναπληρωματικοί: Μοχάμετ, Τζάβρας, Έγλι.

MYKONOS_MADOUPAS_NEW_1024.jpg MYKONOS_LOUNTA.gif

Βαθμολογία

Βαθμολογία Περιόδου 2017-2018 | Α' Κατηγορία - 1ος Όμιλος

 ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατά
1. Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ 19 8 6 1 1 27 5
2. Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 17 8 5 2 1 20 8
3. Α.Ο. ΠΑΓΟΥ 15 8 4 3 1 22 11
4. Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ 7 8 2 1 5 11 22
5. ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ 7 8 3 1 4 8 13
6. Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002 0 8 0 0 8 4 33

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares