×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 21:43

Ετοιμάζει ''ΠΕΝΤΑΠΛΟ'' χτύπημα ο ΑΟ Μυκόνου

Σε πρόσφατη αποκλειστική συνέντευξη του στο sportcyclades.gr ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου κ. Αλέξανδρος Κουκάς είχε επισημάνει ότι η ανακατασκευή του γήπεδο στον Κόρφο ίσως φέρει την διάθεση ώστε ο ΑΟ Μυκόνου αν μπει δυναμικά στην υπόθεση πρωταθλητισμός, πράγμα που όπως όλα δείχνουν θα γίνει πράξη.

Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ένστικτα του πρωταθλητισμού έχουν πάρει για τα καλά μπροστά εκεί στη Μύκονο, καθώς έχουμε στα χέρια μας λίστα με 5 νέους ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο δυναμικό των Μυκονιατών κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και θα είναι σε θέση αν δώσουν ποιοτική ώθηση στην ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη.

Μάλιστα ο κόουτς των Μυκονιατών δείχνει να έχει ήδη κάποιους παίκτες στη διάθεση του και να δουλεύει μαζί τους.

Ο νεαρός Συριανός ποδοσφαιριστής, Άγγελος Αργυρός, που έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στον Άγιαξ Σύρου και τελευταία αγωνιζόταν στον ΑΟ Σύρου θεωρείτε ήδη παίκτης του ΑΟ Μυκόνου, ενώ από εκεί και πέρα έχουμε ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές στη λίστα μας, τους οποίους θα σας αποκαλύψουμε τις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται από την μεσαία γραμμή και μπρος και θα καταστήσουν τον ΑΟ Μυκόνου παντοδύναμο μεσοεπιθετικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares